facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Glace Jozef Bvba

Glace Jozef Bvba

Info

Roomijs : ambachtelijke bereiding

Geschiedenis

Roomijs bereid op ambachtelijke wijze. Rauwe melk wordt verwerkt via eigen pasteurisatie tot een afgewerkt product. Recept in de familie sinds 1947. Derde generatie.



"Kreemgelas bereid op nostalgisch ambachtelijke wijze waarbij melk van guitige koeien wordt verwerkt via eigen pasteurisatie tot een afgewerkte beleving. Recept in de familie sinds 1947 derde generatie.Onze bereidingen bevatten geen gluten en geen eieren. Kom smeuiig tot rust en geniet van smaak en structuur van onze heerlijke creaties op ons steigerhouten terras.Cattabriga adept.Geen roomijswagens meer, enkel winkelverkoop. Ons statuut is BV.Sinds 2018 is Glace Jozef erkend als ambacht door de FOD Economie Belgie.Fier tot uw dienst,Guy Berghmans & Tessa van Crombruggen. xxxJaarlijkse controle door FAVV via Jorrytse Meesters.Maandelijks melkrapport door MCC Vlaanderen Melknet."
Adres: Onafhankelijkheidsstraat 114, 2650 Edegem
Telefoonnummer: +3234570890
Stad: Edegem
Route: Onafhankelijkheidsstraat 114
Postcode: 2650



op zoek naar gerelateerd: IJssalon Mortsel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
BellaBoule BellaBoule 881 meter Zeer lekker !
Bella&Rosita Bella&Rosita 2 km Vers, ambachtelijk, super bediening en vooral heerlijk!!
Recensies
Deze vrijdag ben ik een coupe aarbeien gaan eten bij Glace Jozef. Voor mij een echte teleurstelling. 7,50 euro voor 2 bolletjes vanille met aarbeiensiroop, slagroom en een koekje. Waar waren mijn verse aardbeien?
Wat deze zaak zo uniek maakt is de buitengewone kwaliteit van het generaties lange doorgegeven, overheerlijke recept dat wordt gebruikt om het ijs te bereiden. Mijn persoonlijke favoriet is het neusjes-ijs waarin echte stukjes verse cuberdons zijn verwerkt. Het personeel in de winkel is altijd vriendelijk.
Lekker maar kleine bolletjes ijs voor een grote prijs
Lekker ambachtelijke roomijsjes uit het vuistje, buitenruimte met houten zitbanken voor consumptie. Vriendelijke bediening. Ook aankoop van dozen met ijs mogelijk.
Super lekker ambachtelijk ijs. Het ijs van cuberdons gemaakt is zeker een aanrader. Leuk terras om te genieten van je ijsje. Wat ook tof is, dat er een veilige plaats voorzien is om je fiets te plaatsen en te vergrendelen. Heel vriendelijke uitbaters. Top adresje. Tip: ze maken ook mooie ijstaarten.
Ik heb deze zaak verschillende kansen gegeven - elke keer werd ik helaas teleurgesteld en miste ik een professioneel niveau van klantvriendelijkheid. De smaak vanille is de enige die meevalt. Andere smaken zijn vrij basic en vergelijkbaar met ijsjes uit de winkel. Ook niet echt gedurfde variaties.
Al sinds mijn prille jeugd ken ik glace Sint-Jozef. Al fietsend zijn we er gestopt en hebben genoten van een lekker frambozen en vanille ijsje.
Heerlijk ijs. Prijs/kwaliteit.
Ik vind de ijs wel mee vallen van smaak en wel erg prijzig voor een kleine bol en het personeel mag wat vriendelijker zijn.
Glace Jozef heeft prima ijs in alle smaken. Echt heerlijk ! En da's het belangrijkste ! Wat veel minder is, is de vriendelijkheid van de eigenaars. Maar indien je dit geen probleem vindt,raad ik deze zaak zeker aan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid