facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor GIZMO Gifts & more

Geschiedenis

Jouw merk versterken, dat is wat ons drijft, al vele jaren.

Vandaag is GIZMO toonaangevend voor relatiegeschenken. In een veeleisende markt valt het niet mee om klanten te behouden en nieuwe klanten te vinden. Opvallen is dan ook de boodschap, samen met jou maken we het verschil voor jouw merk en merknaam.

We hebben in onze mouw dan ook heel wat creatieve mogelijkheden om jouw merknaam kenbaar te maken op een professionele manier. Ons klein en flexibel team staat elke dag tot jouw dienst, je kunt rekenen op een persoonlijke service. Wij begeleiden je dan ook bij het realiseren van al jouw relatiegeschenken.

We bespreken graag in een persoonlijk gesprek hoe we kunnen helpen jouw merknaam beter in de markt te zetten.



"Vandaag is Gizmo toonaangevend voor relatiegeschenken. In een veeleisende markt valt het niet mee om klanten te behouden en nieuwe klanten te vinden. Opvallen is dan ook de boodschap, samen met jou maken we het verschil voor jouw merk en merknaam. We hebben in onze mouw dan ook heel wat creatieve mogelijkheden om jouw merknaam kenbaar te maken op een professionele manier. Ons klein en flexibel team staat elke dag tot jouw dienst, je kunt rekenen op een persoonlijke service. Wij begeleiden je dan ook bij het realiseren van al jouw relatiegeschenken. We bespreken graag in een persoonlijk gesprek hoe we kunnen helpen jouw merknaam beter in de markt te zetten."
Adres: Oude Baan 137, 2930 Brasschaat
Telefoonnummer: +323 651 64 03
Stad: Brasschaat
Route: Oude Baan 137
Postcode: 2930


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:30
Dinsdag: 08:30 - 17:30
Woensdag: 08:30 - 17:30
Donderdag: 08:30 - 17:30
Vrijdag: 08:30 - 15:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Procor Procor 640 meter Zeer correcte firma. Ondanks de hoge moeilijkheidsgraad van de te maken website met e...
Xtract Xtract 2 km Heel tevreden van de verschillende toestellen, ook de gepersonaliseerde geuren zijn o...
Recensies
Vriendelijke bediening
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid