facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Givana XL

Givana XL

Info

Givana belevert dagelijks frituuruitbaters, snackbars, broodjeszaken,tavernes,verenigingen en restaurants. Particulieren ook welkom voor afhaling.

Geschiedenis

Voor de vele diepvriesproducten en andere basisproducten vinden ook de hotels, restaurants en cafés hun gading bij Givana, de 'totaalleverancier' voor de frituur- en snackbaruitbaters. Ook particulieren, verenigingen en tavernes kunnen bij ons terecht voor al hun horeca behoeften. Particulieren zijn steeds welkom in onze cash & carry.



"Givana levert dagelijks frituuruitbaters, snackbars, broodjeszaken, pittabars, homeventers en restaurants. Givana centraliseerde haar activiteiten in een ruim bedrijfspand gelegen te Lokeren - industriepark “E17/1” - waardoor klantenservice en kwaliteit een extra dimensie krijgen.Met een breed gamma aan artikelen op voorraad en steeds op zoek naar nieuwe artikelen om het gamma te verruimen, laat Givana het u toe om steeds in te spelen op nieuwe trends en wijzigingen in het aankoopgedrag van uw klanten."
Adres: Kruinstraat 6 en 9, 9160 Lokeren, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: +32 (0)9 348 08 04
Stad: Lokeren
Route: Kruinstraat 6 en 9
Postcode: 9160


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:00
Dinsdag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Givana openingsuren, Givana Shoes, Givana slippers, Frituursnacks Lokeren, Diepvriesproducten Lokeren, Givana Shoes groothandel, Horeca groothandel Lokeren, Hamburgers Lokeren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Q-food Q-food 2 km voor degenen die erover denken om hier te werken 1. Onjuiste werkverdeling 2. Je word...
Q-camp Q-camp 2 km Q-camp levert dagelijks vers vlees en charcuterie bereidingen op jouw kamp, zo kan ji...
Beda Friet Lokeren Beda Friet Lokeren 7 km zeer slechte service je doet een zak open van de friet en stinkt als de pest !!! Een ...
Recensies
Zeer betrouwbaar en stabiel bedrijf om mee samen te werken. Bijzonder vriendelijk personeel en top vertegenwoordiger Anneke. Altijd correct. Als je stabiliteit zoekt en groeipotentieel is dit je partner! Doe zo verder gasten!
Wij zijn al 16 jaar zeeeer content , goede service en altijd correct bediend geweest door de jaren heen. Onze zoon en schoondochter hebben onlangs onze zaak aan het donkmeer overgenomen en zijn ook zeer tevreden. Bij deze een dikke pluim voor de werknemer en de zaakvoerder. M&M
De slechtste horeca leverancier van de streek ze moesten hun schamen Bicky broodjes vol met schimmel en blauwe vlekken, de Boulette net geleverd we deden de doos open ook vol schimmel zeer erg en zelfs hun eigen chauffeurs klagen over hun job Givana zijn profiteurs. De zaakvoerder een dikke nek en arrogant dat zo iemand zelfstandig kan zijn snap ik niet !!!
Snelle en vriendelijke service. Ook voor particulieren.
Altijd correct en super vriendelijke bediening! We worden altijd met de glimlach geholpen!
Givana = De horeca leverancier bij uitstek! Ook particulieren kunnen hier terecht voor het geweldig grote aanbod, dat gaat van : de alombekende frituursnacks tot onderhoudsproducten. Ook het personeel verdiend een dikke pluim, de balie medewerkers zijn altijd vriendelijk en helpen je graag op weg met je bestelling, die bij afhaling met veel plezier door de orderpicker in je auto wordt geladen. Ook bij levering aan huis, krijg je je vertrouwde chauffeur te zien, die met veel enthousiasme je bestelling komt leveren. Wij zijn alleszins een tevreden klant, is er een foutje gebeurd wat menselijk is wordt er steeds naar een gepaste oplossing gezocht. In tijden waar het online shoppen niet meer weg te denken valt, kan Givana zich door : vriendelijkheid, empathie en klantgerichtheid toch onderscheiden! Zo zouden er meer winkels moeten zijn.
De place to be!!! Altijd vriendelijk en behulpzaam!!! Hier kan je echt met al je vragen terecht!!! Niet alleen voor snacks, dranken, horecamaterialen,en etc... maar ook helpen ze je met alles rondom opstart van je zaak, aankleding en zo veel meer!!! Hier kom je terecht in een toffe sfeer! Niks is teveel gevraagd!!!
Tis toch jammer dat niemand een beoordeling schrijft over givana. Top bedrijf met goede werknemers. Prijzen zijn normaal maar de service is top.
zeer goede servive betrouwbaar en als je start helpen ze je echt op gang top !
Uitstekende service. Heel vriendelijk. Ruim aanbod.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid