facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gitta's Art Studio

Gitta's Art Studio

Info

Schilderen maakt mijn hoofd leeg. En misschien is dat de hoofdreden van mijn passie. :-)



"Kunstlessen: tekenles, schilderles, illustratie, schets.Kunstatelier gespecialiseerd in interieurdecoraties."
Adres: Sparrenhofstraat, 9100 Sint-Niklaas
Telefoonnummer: +32498104303
Stad: Sint-Niklaas
Route: Sparrenhofstraat
Postcode: 9100


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
خالد الحافظ   khaled alhafez خالد الحافظ khaled alhafez 901 meter مواليد 1981حلب مغني ومدرس عربي كلاسيكي مدرس في المعهد العالي للموسيقا في دمشق سابقا...
Tattoo Ly Tattoo Ly 955 meter Super vriendelijke,fijne, lieve vrouw met oog voor detail en een knap staaltje vakken...
Daniel Ost Daniel Ost 1 km Weeral PRACHTIGE bloemen meegekregen.
Recensies
We zochten als echte Waregemnaars een schilderij met paarden en vonden een kunstwerk van Julia die meteen onze "goeste" was. Nu enkele jaren later bij haar op bezoek geweest en onze liefde voor de zee gevonden in het schilderij "Golfbrekers" JULIA is een talentvolle artieste en een aangename persoon om kennis mee te maken. Iedereen die een mooi en betaalbaar kunstwerk zoekt is bij haar aan het juiste adres.
Ik volg nu ongeveer 2 maanden les bij Julia. Ik heb al ontzettend veel geleerd over technieken, soorten materialen integreren, ... En dit alles in een zeer aangenaam kader. Julia is zeer getalenteerd en geduldig Mijn doel was om lessen te volgen en later een kunstwerk voor bij mij thuis. Dankzij Julia heb ik nu reeds beide: ik leer bij en ik heb een eigen creatie bij mij thuis hangen. Dank u Julia, je bent een topper!
Een fantastisch mooi werk Yachthaven gekocht in Oostende Top Center van de hand van Julia. We zijn zeer tevreden en het werk heeft zijn ereplaats in de woonkamer. Wij zijn in elk geval fan.
Een zeer goede kunstenares met veel talent. Heeft een kunstwerk op vraag van mij gepersonaliseerd voor een speciale gelegenheid. Was tot in de puntjes uitgewerkt. Prachtig werk.
Deze artiest is de echt max! Al 2 werken gekocht en zéér tevreden. We zullen in de toekomst nog bestellen!
Ze heeft veel geduld voor een beginner, Ik had een project voor school en ze heeft met alle respect mij aangeleerd hoe ik professionele technieken kan gebruiken. Echt een aanrader!
Uitstekende lessen in aangename atmosfeer.
Geweldige kunstenaar en leraar!
Vertaald door Google Als je een schilderij koopt, dan van een echte kunstenaar! Door de stralende ziel van Yulia Volynets, een echte schepper die de meest verbazingwekkende dingen in de wereld opmerkt en vastlegt, ontstaan ​​prachtige beelden in schilderijen. Ze zijn diep, indrukwekkend en tegelijkertijd natuurlijk, zoals de natuur zelf. Als je naar de foto kijkt, zie je er elke dag iets nieuws in en tegelijkertijd gewoonlijk dierbaar, nooit moe van het bewonderen! En het interieur van ons huis is dankzij het schilderen uniek en anders dan andere. Heel erg bedankt, Julia! Origineel Если покупать картину, то у настоящего художника! Через светлую душу Юлии Волынец, настоящего творца, замечающего и фиксирующего самое удивительное в мире, прекрасные образы материализуются в картинах. Они глубоки, впечатляющи и при этом естественны, как сама природа. Глядя на картину, каждый день видишь в ней что-то новое и в тоже время привычно родное, не уставая любоваться! А интерьер нашего дома, благодаря живописи, уникален и не похож на другие. Спасибо большое, Юлия!
Vertaald door Google Een uitstekende artiest met een unieke visie! Origineel An excellent artist with a unique vision!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid