facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gitrax Offroad Center

Gitrax Offroad Center

Info

Onze firma is meer dan 20 jaar actief in de 4x4 wereld.
Wij beschikken over een ruime shop met een uitgebreid gamma banden, accessoires en onderdelen.

Geschiedenis

Onze firma is meer dan 20 jaar actief in de 4x4 wereld.
Wij beschikken over een ruime shop met een uitgebreid gamma banden, accessoires en onderdelen.



"Onze firma is reeds meer dan 20 jaar actief in de 4x4 wereld.Wij beschikken over een ruime winkel met een uitgebreid gamma banden en velgen, accessoires, hardtops, daktenten, luifels, frigo's, enz. Kom gerust eens langs of neem een kijkje op onze website."
Adres: Prijstraat 2, 2460 Tielen
Telefoonnummer: +32(0)14/65 25 60
Stad: Tielen
Route: Prijstraat 2
Postcode: 2460



op zoek naar gerelateerd: 4x4 webshop, 4X4 Deals, Gitrax projecten, 4x4 Shop Vervoort, 4x4 specialist, Gitrax Hilux, 4x4 Shop west vlaanderen, 4WD Shop
Recensies
Vandaag gelijk gebruik gemaakt van de daktent die wij gisteren bij Gitrax hebben laten monteren! Geweldige service. Zeer vriendelijke geholpen en er werd goed meegedacht. Wij kunnen deze winkel aan iedereen aanraden!
Vlotte en snelle service een aanrader
Geweldige service
Goeie service, topproducten.
Als zelfstandige weet ik zelf dat het product belangrijk is, de eerlijkheid en de verkoper een stuk belangrijker! Als dan de service nog eens top en snel is... Ja ik weet niet waar het beter kan! Er is zelfs gratis koffie
Winsh gekocht voor Range Rover
Deze zeer aangename leuke klantvriendelijk winkel is de plaats waar je moet zijn voor je off-road spullen! Door hun jarenlange ervaring in deze sector geven ze u graag professionele informatie bij u aankoop of als je hulp nodig hebt .
Altijd gelijk een kind in de speelgoedwinkel
Onberispelijke service. Een huis vol ervaring en goede raad. De eigenaar denkt met je mee voor de beste oplossing. Een 6-tal maanden geleden mijn Wrangler al laten voorzien van winch, aangepaste winchbumper, verhoogde vering, lightbar...... Nu gaat hij binnen voor rooftop en werklichten achteraan.
Mooie winkel met vriendelijk en behulpzaam personeel en een uitgebreid assortiment. Goede service! 5-tal maanden geleden de Jeep laten liften. Ook online bestellen verloopt vlot. Item was in mijn geval niet op voorraad. Direct per mail op de hoogte gebracht en een aanpassing kunnen doen en nog steeds snel geleverd. Aanrader dus!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid