facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gites d'Ardenne

Gites d'Ardenne

Info

Bienvenue dans le Val de Lesse ! Visitez notre site web ! Découvrez nos offres de logement !
Welkom op de pagina van onze vakantiehuizen te Houyet !

Geschiedenis

Location de logements de vacances de 1 à 30 personnes. Location de salles polyvalentes (fêtes, séminaires, réunions,...) dans un cadre rural exceptionnel.

Hotel des familles (max 7 pers)
Gîte "La Halte d'Ardenne" (max 22 pers)
Gîte "La Ferme d'Harroy" (max 30 pers)



"Gîte 22 PersonnesGîte 4 personnes ouverture 2023Gîte 7 personnes re-ouverture été 2024Piscine, jacuzzi, jardin,…"
Adres: rue Grande 28, 5560 Houyet
Telefoonnummer: +32477353642
Stad: Houyet
Route: rue Grande 28
Postcode: 5560



op zoek naar gerelateerd: gite ardennen, gites ardennen 4 personen, halte d'ardenne, gites de wallonie, ferme d ardenne, gites d'ardenne houyet, gite rural ardennen, gites belgie
Recensies
Zalige plek om te verblijven en om wandel- en fietstochten te maken! Super lieve en behulpzame uitbaters, zeker de moeite waard om eens te komen ontdekken!
Super leuk ontvangst. De gites heeft echt alles, grote ruimte om met eem grote groep gezellig te eten of s avonds na te praten. Voldoende privé kamers. Zembad, grote BBQ en jacuzzi zijn nog eens mooi meegenomen. De omgeving is prachtig om.wandelingen te maken of fietsen te huren daar ter plaatse.
Prachtige gite. Heel mooi afgewerkt. Alles is voorzien. Veel sanitaire voorzieningen. Zwembad, jacuzzi, grote BBQ, leuke speelzaal met ping-pong tafel, mini-voetbal en biljarttafel. Ideale uitvalsbasis om te wandelen, de Lesse-afvaart te doen, kayak-verhuur vlakbij en vooral fietsverhuur met perfect onderhouden fietsen bij de eigenaar zelf. Het fietspad ooit een spoorweg is gelegen tussen de Lesse en het domein van de gite. Zeer sympathieke en behulpzame eigenaars. Ideale gite om zelfs in verschillende seizoenen te boeken. Je kan er echt in alle rust genieten. En ideaal gelegen in zeer heuvelachtig en typisch Ardens dorpje. Ook treinstation vlakbij. Gewoon top en echt aan te raden!
Een fijn weekend met vrienden gehad in gîte la halte d'ardenne. Heel vriendelijke uitbaters, mooie omgeving, ruime living, speelkamer en goed uitgeruste keuken. De kindjes waren niet uit het zwembad te houden! Wij komen graag nog eens terug!
Hele leuke en gezellige gîte. Ideale plek om met kinderen naartoe te gaan. Leuk ingerichte speelzaal, grote tuin en zwembad.
Prachtige gite, alles nieuw, mooie tuin met zwembad. Wij hebben met 20man een heeijk weekend gehad. Dankjewel Dirk en Carla, jullie zijn een zeer gastvrij stel en we voelden ons meer dan welkom!
Top locatie, top onthaal....zeker de moeite waard
Prachtige omgeving, heerlijke locatie en erg fijne mensen! Fijn ruim terras en heerlijk eten. Wij komen graag!
Super lekker gegeten, prachtige omgeving, democratische prijzen... de moeite om er te gaan...
Mooie locatie voor grote groepen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid