facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gilson

Gilson

Info

Bent u op zoek naar een uniek horloge of juweel? Zoekt u een onvergetelijk cadeau om iemand (of uzelf) extra te verwennen? Dan bent u op het juiste adres!

Geschiedenis

Bent u op zoek naar een uniek horloge of juweel? Zoekt u een onvergetelijk cadeau om iemand (of uzelf) extra te verwennen? Dan bent u op het juiste adres!

Gilson biedt u namelijk een groot en uiteenlopend gamma topmerken uit de wereld van de joaillerie en horlogerie, aangepast aan ieders smaak en budget.

De modellen die u in onze virtuele etalage terugvindt, vormen een mooi en representatief maar beperkt beeld van de collecties die wij aanbieden. Het spreekt voor zich dat u in onze verkooppunten meer modellen kan bekijken.
Onze 4 winkels zijn verspreid over gans Vlaanderen en Brussel.

Adres: Steenstraat 63-65, 8000 Brugge
Telefoonnummer: +32 50 44 00 22
Stad: Brugge
Route: Steenstraat 63-65
Postcode: 8000


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Gilson horloges, Pomellato Brugge, juwelier brugge sint-andries, Horlogewinkel Brugge, Juwelier Brugge Steenstraat, Juwelier Knokke, Breitling Gilson, Rolex Brugge
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
The Chocolate Line The Chocolate Line 13 meter Als je dit wilt gaan bezoeken zeer leuk gebouw zeker eens waard om binnen te springen...
Mango Mango 38 meter Personeel zeer behulpzaam en vriendelijk!
H&M HOME H&M HOME 47 meter Steken de maten doelbewust weg achter beveiliging. Echt grappig. Onmogelijk uw maat t...
Annbyou Kerstmarkt Brugge Annbyou Kerstmarkt Brugge 51 meter Jewels = Passion
Cozy Chocolate Bar Cozy Chocolate Bar 51 meter Beste mensen, De Cozy Chocolate Bar is ons nieuw concept voor de kerstmarkt 2015 in ...
Undiz Undiz 51 meter Ik heb een pakketje bestelt online dit was het verkeerde artikel bij terug brengen in...
Jerry's Cigarbar Jerry's Cigarbar 52 meter Voor topsigaren moet je hier zijn
Jerry's Cigar Bar Jerry's Cigar Bar 53 meter Mijn idee is belangrijk een websit voor deze Bar maken om de mensen kunnen juist info...
Nespresso Nespresso 68 meter Super tevreden, altijd snel bediend. Een duidelijk uitleg over de verschillende soort...
Esprit Esprit 72 meter Mooie winkel gelegen in het hart van brugge.ruime collectie met genoeg keuze. De gang...
The Old Chocolate House The Old Chocolate House 87 meter Heerlijk!! Als je van hot chocolate houdt, moet je hier zeker even langs. Veel keuzes...
HIT Luxury Streetwear HIT Luxury Streetwear 91 meter Luxury streetwear store
Jane supermarket Jane supermarket 106 meter
Spicial Spicial 107 meter Spicial is de minionderneming van 6HA3 van het Sint-Jozefinstituut. Spicial verkoopt ...
Bambio Bambio 107 meter Ne winkel met snuisterijen.. Ge kunt zo zot niet denken of ge vind het daar.. heel ve...
Broes Brugge Broes Brugge 121 meter Inspirerende plek!
C&A C&A 133 meter Steenstraat 29/33, Brugge
Recensies
Mooi aanbod van horloges. Van Tissot tot Omega en Breitling. Personeel is vriendelijk en bereid om uitleg te geven bij vragen na verkoop.
Vandaag een victorinox gekocht. Goeie service, zeer tevreden van de medewerkers! Hartelijk bedankt!!
Ik kocht een Longines uurwerk 950 € op woensdag. Daags nadien functioneerde het al niet meer. Reden : nieuw uurwerk verkocht met een platte batterij ! Op donderdag is de uurwerkmaker niet aanwezig en kon de batterij niet vervangen worden. Dus vrijdag toen iemand naar het uurwerkje vroeg,kon ik het tonen maar het werkte niet. Slechte service !!!
Zonet naar deze juwelier geweest met een dure fossil herenhorloge. Vroeg om een batterij in te steken. Sorry, maar dat is een automatische die opwind als je het horloge draagt. Volgens de verkoper was dat versleten, nochtans 3 jaar oud. Dan zei de verkoopster dat de horloge moet onderhouden worden zoals een auto. De mannelijke verkoper zei dan dat die kapot was en dat de herstelling zeker meer dan 100€ zou kosten. We konden direct een nieuwe uitkiezen uit de etalage. Ik was zeker dat er een batterij inzat. Uiteindelijk thuis gekeken en gezien dat dit een Fossil Swith battery watch is en dat er wel degelijk een batterij inzit. Gilson heeft zo'n grote naam en uiteindelijk kennen ze er niks van. Ik ging altijd naar daar maar nu ben ik mijn vertrouwen volledig kwijt. Mij zien ze er niet meer. Alles draait rond verkoop en geen werk. Moest ik kunnen, ik geef er maar een half sterretje voor. Van een andere horloge kon er geen nieuw horloge glas in. Ze hadden dat niet in stock. Heb dat naar een juwelier in Oostkamp gebracht en zij konden dat herstellen voor 25€ en perfect werk geleverd. We moesten wel een tijdje wachten maar het was de moeite waard.
Gevraagd batterij te vervangen in dure rodania uurwerk van mijn vrouw. Uurwerk was bijna niet gedragen, verkoopster gaf dit ook aan. Desalnietemin had men slecht nieuws, uurwerk was defect en onherstelbaar. Als we naar een andere uurwerkhersteller zouden gaan zou de herstelling zeer duur zijn. Als je dan vraagt wat er aan is gaan de schouders de hoogte in, men weet het niet. Maar plots bleek dat het toch werkte. Stond gewoon nog op zomeruur. Onmiddellijk kwam een collega die het blijkbaar niet kon hebben dat het werkte en vond het nodig om zogezegd nog even naar boven te gaan met het horloge, hij zei dat 3 maal. Ik vond deze klucht voldoende om geen verder vertrouwen in hem te hebben en zei dat ik het niet nódig vond daar het toch werkte. Wat zou jij doen, als het toch werkte??? Batterij verwijderen om dan te zeggen dat hij plotseling toch niet meer werkte??? Voelde mij enorm bekocht en geloofde geen snars, ook hun redenen van defect waren onjuist, zoals gevallen, vocht,... Amper 30 x gedragen en defect, geloofde ik sowieso al niet. Klaar voor verkoop dacht men blijkbaar.
Langs deze weg willen wij graag nogmaals een bijzondere dank overmaken aan juffrouw Caroline die ons op 'n bijzonder aangename, zorgzame en deskundige wijze wist te begeleiden naar de juiste keuze. Dergelijke unieke vorm van service weten wij bijzonder te waarderen. Bedankt !
Uitstekende ervaring bij Gilson! Vriendelijk en persoonlijk onthaal en advies met kennis van zaken, zeer professioneel. Op wandelafstand van parking 't Zand. Aanrader voor liefhebbers van luxe uurwerken en juwelen!
Prachtige winkel in de Steenstraat met luxe uurwerken o.a. Breitling, Cartier, Omega. Professionele en vriendelijke bediening!
Perfecte service en bijzonder vriendelijk personeel
30 € om een batterij in een uurwerk te plaatsen, pure afzetterij
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Gilson met het openbaar vervoer


Brugge Sint-Salvatorskerk 120 meter
Brugge Sint-Salvatorskerk 120 meter
Brugge Sint-Salvatorskerk 160 meter
1
11
12
14
16
4
6
88
90
91
Brugge Gruuthusestraat 230 meter
Brugge O.L.V. Kerk 230 meter
1
11
12
14
16
4
6
88
90
91

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid