facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gilles Schellekens - Pédicure médicale

Gilles Schellekens -  Pédicure médicale

Info

Spécialisé dans les soins pour diabétiques, orthonyxie et orthèses.

Adres: 1180 Ukkel
Telefoonnummer: 0471/18.46.40
Stad: Uccle
Postcode: 1180


Openingstijden

Maandag: 18:00 - 20:00
Dinsdag: 14:00 - 20:00
Woensdag: 18:00 - 20:00
Donderdag: 14:00 - 20:00
Vrijdag: 18:00 - 20:00
Zaterdag: 09:00 - 20:00


op zoek naar gerelateerd: Gilles Jean Schellekens
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
CURA Services CURA Services 21 km Bedankt CURA Services om het dagelijks leven van ons moeder te simplifieren en ons te...
Recensies
Ongelooflijk zachtaardig, Gilles verzorgt onze voeten met delicatesse en zorg. Altijd attent, hij weet wat onze voeten nodig hebben. Het geeft leven aan onze voeten, onze basis van leven om vooruit te gaan op aarde... De massage aan het einde van de behandeling is gewoon subliem, het is de apotheose en onze voeten zeggen DANKJEWEL! :- Ik raad het ten sterkste aan!
Methodisch, georganiseerd, kalm, professioneel en met perfecte hygiëne, weet Gilles precies wat uw voeten nodig hebben en hij voorziet het volledig, zonder zijn tijd te tellen. Wat uw podotherapie ook nodig heeft, Gilles zal ze tegemoet komen, voor uw grootste opluchting. Ik raad deze vakman ten zeerste aan.
Na verschillende pedicures, charmant maar niet professioneel en de laatste die me verzekerde dat ik twee ingegroeide nagels aan beide tenen had en nadat een arts die gespecialiseerd was in de voet, maar te snel was om je te opereren en de matrix van je nagels te verwijderen, heb ik eindelijk Gilles op internet gevonden, de zeldzame parel. Ik heb niet alleen geen ingegroeide teennagels maar hij heeft me NOOIT pijn gedaan, Gilles is erg vriendelijk maar vooral bekwaam, bedankt Gilles!
Gilles is geweldig! Ik heb al jaren last van ingegroeide teennagels en ondanks verschillende operaties blijft het terugkomen. Hier bood hij me een innovatieve techniek aan, hij waarschuwt en legt alle behandelingen uit. Hij is superlief, werkt gewetensvol en met passie! Ik raad aan !
Gewoon UITZONDERLIJK!!! Ik dank dat ik werd voorgesteld aan Gilles... sinds ik hem ken, vraag ik me af wat de andere pedicures aan het doen waren naar wie ik moest terugkeren voor dezelfde terugkerende pijn en die ze niet konden oplossen... Hier worden in een paar sessies de problemen opgelost en komen slechts sporadisch en minimaal terug... Eindelijk DE PEDICURE OM TE HEBBEN!!!
Ik wacht altijd met plezier op het bezoek van Gilles, hij is een vriendelijke jonge man, glimlachend, interessant en een UITZONDERLIJKE pedicure. Hij behandelt met efficiëntie, zachtheid en als hij een beetje hard, "het is voor je bestwil", dus ik moet nog even wachten voor zijn volgende bezoek=========Vergeet hem niet te bellen=
Op advies van een vriend heb ik een afspraak gemaakt met de heer Schellekens. Want na verschillende pogingen bij andere professionals was mijn pijn in mijn voetzolen nog steeds aanwezig en bleef ik lijden. Nu Gilles regelmatig komt heb ik eindelijk geen pijn meer, ik wil hem heel erg bedanken. Je kunt het met je ogen dicht noemen!
Ik heb al verschillende pedicures gedaan, maar niets te maken met de zorg van Gilles. Hij is echt een vakman en weet precies wat er nodig is voor je voeten.Schoon, georganiseerd en neemt de tijd die nodig is voor je verzorging en niet 20 minuten zoals velen in dit vak en als hij weggaat zijn je voeten weer als nieuw Ik raad het ten sterkste aan ………
Onberispelijke hygiëne, je hebt me overtuigd om mijn brace nooit meer uit te doen als ik mijn schoenen draag, ik voel nu echt een verschil! heel erg bedankt, een echte aanrader!
Zeer professioneel, hij behandelt de voeten tot in de perfectie en is zeer attent op de problemen om de beste oplossing te vinden. Aanbevelen !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid