facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gilles Pollet Kinesitherapie - Manuele Therapie - Training

Gilles Pollet   Kinesitherapie - Manuele Therapie - Training

Info

Algemene en Sportkinesitherapie - Manuele therapie - Training



"Praktijk voor kwalitatieve sportkinesitherapie, manuele therapie en training op maat"
Adres: Vinktstraat 85, 9800 Deinze
Telefoonnummer: 0472388255
Stad: Deinze
Route: Vinktstraat 85
Postcode: 9800


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Praktijk Groei Praktijk Groei 4 km Super initiatief in Deinze!
Rode Kruis-Deinze Rode Kruis-Deinze 4 km Topservice van vrijwilligers die heel behulpzaam zijn!
Arthur Pieters podoloog Arthur Pieters podoloog 4 km Voel me veel stabieler met mijn steunzolen, perfecte uitleg door de podoloog en corre...
Bellezza Bellezza 6 km Helemaal ontspannen buiten gegaan! Topper
Recensies
DE kiné bij uitstek. Zorgzaam, gepassioneerd en gedreven. Zorgt voor een aanpak op maat. Therapie in de praktijk, aangepast oefenschema voor thuis. Speelt snel in op ontwikkelingen tijdens de behandeling. Kwam hoog aanbevolen van mijn huisarts en lost deze verwachting moeiteloos in.
Gilles is hét voorbeeld van de betrokken kinesist die er een erezaak van maakt om iedere patiënt een aanpak op maat te bieden, hiervoor de nodige tijd te nemen en eens durft out-of-the box te denken. Na een val op skiverlof luidde de diagnose: volledige ruptuur voorste kruisband en mediaal ligament. De kine bij wie ik aanvankelijk terechtkwam gaf mij bij iedere beurt 15min elektrische stimulatie op de knie en 15min eenvoudige oefeningen die ik ter plaatse moest uitvoeren en dagelijks thuis kon herhalen. Een 8-tal maanden later onderging ik een finale evaluatie in het ziekenhuis met het oog op een volgende skivakantie. Bleek dat ik niet voldoende hersteld was… Toen ben ik op aanraden van een aantal mensen bij Kine Gilles Pollet in Deinze terechtgekomen. Na een eerste intake-gesprek wist hij al dadelijk waar het schoentje knelde. Ik had niet de juiste oefeningen gekregen en miste daardoor de nodige kracht en stabiliteit. Gilles schreef mij een duidelijk oefenplan uit, gedocumenteerd met foto’s, en liet mij bij iedere beurt een stapje verdergaan. Ik voelde heel snel een duidelijke vooruitgang. Twee maanden later onderging ik opnieuw een evaluatie die ik met glans doorstond!
Super kine! Gilles hielp mij na een heupoperatie en later nogmaals na een knie operatie. Hij neemt ruim zijn tijd voor de behandelingen en zorgt ook voor een oefenschema op maat voor thuis. De oefeningen past hij aan naar je persoonlijke niveau en werkt hij bij doorheen je revalidatie. Dankzij Gilles loop ik nu weer zonder pijn!
Gilles is een gedreven, hardwerkende en zorgzame kinesist. Ik ben bij hem geweest toen ik niet meer kon stappengescheurde& geplette miniscus en voorste kruisbanden maar dankzij Gilles zijn behandeling kan ik terug 3a5km rennen. Heb je vragen over iets van een revalidatie dan is Gilles de man die je contacteren kan. Hij is duidelijk in communicatie.
Deze Kinesist kent zijn vak! Weinig mensen die zo gepassioneerd bezig zijn met de job! Aanrader!
Neemt tijd voor een uitgebreid onderzoek en persoonlijke aanpak. Professionele therapeut. Aanrader!
Hier kom ik nog!
top kinesist!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid