facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gijsens • kachels en haarden

Gijsens • kachels en haarden

Info

Een warm product vraagt om een warm onthaal
welkom bij Gijsens haarden en kachels.

Kom gerust eens langs in Diest of Rummen!

Geschiedenis

Gijsens bvba werd opgestart in 2002, maar in feite zijn we al dertig jaar actief in de wereld van haarden en kachels. Gijsens staat voor een totaalaanpak in haardbeleving. Van een eenvoudige plaatsing tot een maatconcept met meubilair; uw plannen of ideeën zetten wij graag om in een mooie realisatie. Onze technische expertise garandeert een naadloze integratie in uw interieur.

Ook voor uw smaak en budget hebben wij passende keuzes binnen ons uitgebreide aanbod. Wenst u een kachel, open haard, elektrische haard, inbouwhaard of sierschouw? Kiest u voor gas, pellets of hout als brandstof? Ons enthousiaste en ervaren team staat altijd klaar om u verder te helpen. Wij hechten veel belang aan persoonlijk contact. Alleen door een goede afstemming kunnen wij er zeker van zijn dat we aan al uw wensen tegemoetkomen. Zo proberen wij het verschil te maken, elke dag opnieuw.



"Gijsens, het verhaal van uw interieur. Dat we van a tot z vormgeven, met uw haard of kachel als sluitstuk van een harmonieus geheel. Want daar gaan we voor: we verkopen u niet zomaar een product. Vanuit onze kernactiviteit nemen u mee in een totaalbeleving. Omdat in uw interieur elk detail telt. Omdat stoken een kunst is."
Adres: Leuvensesteenweg 184, 3290 Diest
Telefoonnummer: 011/583125
Stad: Diest
Route: Leuvensesteenweg 184
Postcode: 3290



op zoek naar gerelateerd: Gijsens pellets, Zomeractie pellets, Kachels Aarschot, Pellets Diest, Gijsens Diest openingsuren, Houtkachels Limburg, Pelletkachels Gijsens rummen, Macquoy Haarden
Recensies
Service na verkoop is een echte ramp. Ruzie maken om iets gerepareerd te krijgen dat binnen het jaar stuk gaat. Afspraken worden niet nagekomen. Zelfs bij vrienden hetzelfde verhaal. Blijf hier weg!
Supper vriendelijk en professionele mensen zowel de verkoper werkplanner als de installateurs als ook de man die de kachel kwam afregelen. Top Firma. Supper proper gewerkt. Proficiat. Vrg Wim Kamers uit Kortrijk- Dutsel
Zeer professioneel proper gewerkt . Alles zeer zuiver en netjes afgewerkt, geen vuiltje achtergelaten . Zeer vriendelijke werkmannen duimpje omhoog . Chapeau voor jullie personeel .
Ze maken tijd voor het uitwerken van je haard en kasten. Er wordt rekening gehouden met de indeling van de ruimte. Ze hebben verschillende tekeningen van de opstelling van de haard gemaakt en hierdoor heb ik nu een mooie haard en kasten die volledig aan mijn wensen voldoen. De plaatsing verliepr netjes en met respect voor het materiaal Alles mooi recht. Ook de afstand tussen de deurtjes! Top werk! De service is ook super! Iets niet duidelijk? Effe bellen en duidelijk en volledig antwoord .
Project van begin tot einde in goede banen geleid en topwerk afgeleverd; werknemers waren allen behulpzaam en vriendelijk
Zeer goed ontvangen en houd zich aan afspraken. Alles perfect verlopen en zeer mooie afwerking tot in de puntjes. Indien je een mooie schouw en haard wil zou ik deze firma zeker aanraden We zijn super tevreden zullen nog lang genieten van onze houthaard
Verkoop van kachel en plaatsing gaat vlot. Naservice is minder. Hoge aanrijkost 67,2€+ 87,5€ werkuren voor vervangen van ventilator wat normaal 1uur in beslag neemt.werkuren en aanrijkost duurder dan de ventilator. 2 keer in de winkel geweest om uitleg te vragen over factuur. Omdat de kachel 2 jaar geleden geplaatst is geweest en er garantie kan ineroepen worden. Steeds doorverwezen naar andere winkel waar niemand telefonisch te bereiken was. Werken uitgevoerd, 4 dagen erna factuur in de bus. Er is naar ons gevoel geen navraag aan de fabrikant gedaan over garantie??
Na een lange zoektocht voor een kachel en kasten in de living, bij Gijsens uitgekomen. Na een eerste kennismaking, kwamen ze al eens langs om ter plaatse te kijken wat er mogelijk was. Bij andere moesten we eerst tekenen en pas dan zouden ze komen kijken. Daarna werkte ze verschillende ideeën uit. Het plaatsen gebeurde vlot en met respect voor het al geleverde werk. Ook als er iets niet klopte of stuk was dan werd dat zonder probleem opgelost. Topteam één opmerking: Als de verschillende team's op voorhand zouden worden ingelicht wat juist de bedoeling is dan zou dit toch schillen in tijd en geld.
Dienst na verkoop, het onderhoudscontract is veel te duur. De tarieven stijgen elk jaar, fors hoger dan elders, wisselstukken duur, en je betaalt een steeds hogere veel te hoge aanrijkost voor een korte rit.
Zeer vlot personeel. Correcte info. Parking iets te klein.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid