facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Giftyourself

Giftyourself

Info

Verras je geliefde met een ultieme cadeau. Betuig uw liefde met een warme geschenk. Je kinderen of geliefde kunnen onze charmante geschenken niet weerstaan.

Adres:
Stad: Zolder


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Creative Creaze Creative Creaze 123 meter Superleuk.!!!
T Molentje T Molentje 387 meter Snoep en chocolade en doopsuiker en snoeptaart en pralines enz alles daar te verkrijg...
Recensies
Eindelijk heb ik het haar waar ik altijd van droomde. Is de enige kapper dat nog aan mijn haar mag komen ze weten wat ze doen ze streven naar perfectie, super vriendelijk en professioneel je word behandeld als een echte ster! ik zou iedereen aanraden naar deze kapper te gaan ze zijn echt de beste!
Top kapper. Altijd heel vriendelijk en behulpzaam. Echt een kapper die tijd voor je neemt en naar je luistert. Voor kwaliteit betaal je. Nog nooit zo gezond en mooi haar gehad. Dank je wel.
Veel te duur kleuring tussen 180 en 350 euro er zijn fantastische kappers te vinden aan een schappelijke prijs, maar dit is echt de mensen uitmelken!!
Eindelijk geen kapot haar meer! Altijd glanzend, geen pluis meer... Ik ben super blij dat ik hen ontdekt heb!!
Fantastische kapster een aanrader voor man als vrouw
Erg kindvriendelijk !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid