facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor GIFTSatBar

GIFTSatBar
Info
Op zoek naar een origineel cadeautje …
Zin om jezelf te verwennen met een leuk hebbedingetje ...
Tijd voor een rustmoment in het drukke bestaan …

Geschiedenis
Op zoek naar een origineel cadeautje …
Zin om jezelf te verwennen met een leuk hebbedingetje ...
Tijd voor een rustmoment in het drukke bestaan …
Take a break bij Anneke in GIFTS@bar"Op zoek naar een origineel cadeautje …Zin om jezelf te verwennen met een leuk hebbedingetje ...Tijd voor een rustmoment in het drukke bestaan …Take a break bij Anneke in GIFTS@bar"
Adres: Hoogstraat 74 9620 Zottegem, 9620, Zottegem
Telefoonnummer: +32474859006
eb.rabtastfig@ekenna
Stad: Zottegem
Route: Hoogstraat 74 9620 Zottegem
Postcode: 9620


Openingstijden

Dinsdag: 09:30-12:00
Woensdag: 14:00-18:00
Donderdag: 14:00-18:00
Vrijdag: 14:00-18:00
Zaterdag: 14:00-18:00


op zoek naar gerelateerd: Corpo Bello, Online giftshop
Recensies
Het is altijd heerlijk toeven in het prachtige pand van Anneke met haar kleurrijke en verrassende spulletjes. Haar stralende glimlach, haar warme ontvangst, een zee van tijd om eens rond te snuisteren, dat lekkere kopje koffie zijn de vaste ingrediënten van een bezoekje. Bijna iedereen die ik graag zie heeft al wel eens een geschenkje gekregen uit dat leuke winkeltje. Je doet dat goed!
Een heel gezellig en mooi winkeltje met fijne hebbedingen en geschenken. Een bar met lekkere en goedgevulde cava-glaasjes ; Maar zoveel meer. Ik kijk altijd uit naar bezoekjes aan Anneke en Rakker. : Een leuke babbel met iemand die oprecht tijd maakt voor mensen en waar je vrolijk van wordt. Voor mij een magisch plekje en vaste waarde in Zottegem! Dank je wel, Anneke!
Unieke plaats in het centrum van Zottegem. De naam laat het al vermoeden: Aan Gifts zal het hier niet ontbreken. Voor een ietwat bijzonder geschenk ben je hier zeker aan het goede adres. Tijdens het winkelen heb je zelf de mogelijkheid een drankje te bestellen, tweede deel van de naam. Dit geheel wordt in goede banen geleid door de steeds goedlachse en humoristische Ann. Een lieve dame die je met veel plezier de nodige uitleg zal bezorgen. Als je iemand wil verrassen met een origineel geschenk is dit zeker "The place to be"
Een toffe winkel waar je de leukste hebbedingetjes en cadeautjes kan scoren ; Ook een gezellige plek om iets te drinken, binnen of buiten op het klein, maar fijn terrasje! Alleen al voor de glimlach op Anneke haar gezicht en voor haar enthousiasme stap ik met veel plezier binnen! Tot snel!
Het is heel gezellig in de Gif@bar bij Ann! Ik passeer er dikwijls en steeds duwd de drang mij in de winkel om rond te neuzen. Vooral de koffie is er overheerlijk. De smaakt is niet te beschrijven. Vele dingen die ik kochte komen nog steeds goed van pas. O. a een klein oplaadbare ventilator beschermde mij op hete warme dagen. Ik was blij dat ik het meehad op een reis naar Italië! Ann is hartelijk vriendelijk voor alle klanten. Haar glimlach nodigt je uit om steeds terug te gaan!
Voor een glimlach op Anneke haar gezicht schrijf ik met veel plezier een recensie want... Het is Anneke die bij elk bezoek een lach op mijn gezicht tovert! Haar vriendelijkheid, geduld en fantastische hulp komen bovenop de fantastische spulletjes in haar winkel! Bedankt Anneke en sowieso tot binnenkort! Oh ja, het is ook niet enkel een winkeltje maar een ontmoetingsplaats waar gastvrijheid centraal staat!
Anneke verwelkomt haar klanten altijd met de glimlach en een vriendelijk woordje. Ze heeft echt de leukste hebbedingetjes in haar winkel, van juweeltjes tot spulletjes waarvan je niet wist dat je ze nodig hebt. Oh ja en wist je dat ze de allermooiste kaartjes heeft? Echt de moeite om binnen te springen dus!
Een winkeltje en een bar in één pakket. Uniek concept toch ? De moeite om eens te ontdekken. Ben je op zoek naar een leuk cadeautje ? Dan zit je op het juiste adres. Kan je moeilijk kiezen ? Anneke zal je met plezier bedienen en bijstaan om de juiste keuze te maken...Geloof me... je stapt met een zalig gevoel terug naar huis.
Anneke, de uitbaatster straalt altijd. Er staat altijd een glimlach op haar gezicht. Voor, na of tijdens het snuisteren in haar originele collectie kan je genieten van een lekker drankje. Anneke is steeds bereid om je te helpen. Niets is haar teveel. Topwinkel in Zottegem!
Shoppen bij Gifts@bar betekent altijd gelukkiger buitenkomen dan je er binnenging. Tekenen de vele leuke hebbedingetjes die je er vindt nog geen glimlach op je gelaat, dan slaagt de meer dan sympathieke ontvangst en bediening daar zeker in. Gewoon eens doen!
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor GIFTSatBar.

Zottegem cadeauwinkel

openingstijden, locatie, vervoer. Hoogstraat 74 9620 Zottegem kaart stadsplattegrond, satellietweergave. GIFTSatBar adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met GIFTSatBar. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over GIFTSatBar delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Photostudio Alltech Zottegem Photostudio Alltech Zottegem 37 meter Professioneel advies en altijd vriendelijk geholpen!
Regalo Regalo 46 meter geschenken, juwelen, kleinmeubel, interieuradvies
Milor Milor 629 meter Prachtige,hippe winkel met top uitbaatster. Klantvriendelijkheid ten top, ook na verk...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid