facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Giant Store Peleman

Giant Store Peleman

Info

Giant Store Peleman is uw fietshandelaar aan de belgische kust gelegen te Koksijde.

Geschiedenis

openingsuren
dinsdag - woensdag - donderdag 9.30h - 12.30h 13.30h - 18.30h
13.30 h - 18.30h
zaterdag doorlopend van 9.30h tot 18.30h
zondag en maandag gesloten

Adres: zeelaan 83, 8670 Koksijde
Telefoonnummer: +3258593252
Stad: Koksijde
Route: zeelaan 83
Postcode: 8670



op zoek naar gerelateerd: Fietshersteller Koksijde, Ovelo Oostduinkerke, Fietsen neuville Oostduinkerke, Fietsverhuur Koksijde, Oostduinkerke fietsen, Fietsen Jean, Elektrische step huren Oostduinkerke, Bolderkar huren oostduinkerke
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Cold&Tasty Cold&Tasty 80 meter Groothandel diepgevroren horecaproducten.
Hypermarkt Carrefour Koksijde Hypermarkt Carrefour Koksijde 1 km Groot aanbod, verzorgde producten, vriendelijk personeel, wel duurdere boodschappen d...
Julie Bedrijfsfotografie & Film Julie Bedrijfsfotografie & Film 2 km Fotografie & Film Food / Non Food
Recensies
Zeer goede service, zeer vriendelijke mensen en een prachtige fiets zeer blij mee
Langs geweest voor een gsm-houder. Zéér vriendelijke en contactvaardige mensen. Goede uitleg en vlotte montage! Dank u wel!
Heb een tijdje geleden mijn mtb bike daar gekocht. Prachtige winkel en uitgebaat door mensen met kennis van zaken die je werkelijk op alle gebied raad geven bij uw wensen en verlangen ivb met uw keuze bij uw aankoop. Ik was blij verrast bij hun aanpak wanneer ik er was. De eerste vraag die ze mij stelden was niet aan welke prijsklasse ik dacht maar wel wat ik van plan was te doen met mijn fiets waarna zij mij op vakkundige manier met hun know how bijstonden wat wel en niet nodig was bij het bepalen van mijn keuze. Echt een topzaak met topmensen.
Super vriendelijk, schitterende service met goede betaalbare en snelle herstellingen, ook als je fiets daar niet gekocht is. Bijzonder mooie selectie fietsen te koop.
Ik had een platte band vooraan mijn elektrische fiets en was reeds bij 2 fietshandelaren in de omgeving gaan vragen voor een herstelling maar werd telkens wandelen gestuurd wegens geen tijd ,bij deze fietshandelaar was het geen enkel probleem om mijn binnenband direct te vervangen10 minuten werk hij deed dit echt met de glimlach aan een zeer schappelijke prijs ! Chapeau voor deze aangename uitbaters !
dit is een geweldige winkel, zeer goed gepresenteerd en bemand door zeer behulpzame mensen. begrijpelijkerwijs houden monteurs niet van het lenen van gereedschap, maar ze deden het en hielpen me echt. heel erg bedankt voor mezelf en mijn jack russell hond.
Moesten zes sterren mogelijk zijn, zou dit bedrijf het zeker verdienen! Super vriendelijke en bekwame mensen! En voor de prijs moet je het ook niet laten!
Langs geweest voor een nieuwe elektrische fiets. Na een uitstekende uitleg van mevrouw niet meer geaarzeld en direct besteld!
Een klein probleem zo opgelost! En dit helemaal gratis. Heel vriendelijk en direct geholpen. Een review waard!
Heel mooie winkel, mooi assortiment en heel uitgebreide vriendelijke service. Heel goede fietsen gekocht
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid