facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gi-cars

Gi-cars

Info

WAAR SERVICE NA VERKOOP EEN SERVICE BETEKEND



"Bent u op zoek naar een betrouwbare autoverkoper in de verkoop van tweedehands wagens? Breng dan snel een bezoek aan professionele autohandelaar Gi-Cars in Waasmunster. Als eerlijke autohandelaar, werken wij als oldtimers verkoper, opkoper van auto's en kunt u bij ons kwalitatieve young timers kopen. Bovendien werken wij als elektrische auto's verkoopt en bieden wij Euro kopen met garantie. Loopt u met de gedachten: Ik wil mijn auto verkopen goede prijs; kom dan zeker naar Gi-Cars!"
Adres: Denstraat, 9200 Grembergen, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 0496281102
Stad: Grembergen
Route: Denstraat
Postcode: 9200


Openingstijden

Maandag: 14:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 19:00
Woensdag: 10:00 - 15:00
Donderdag: 10:00 - 19:00
Vrijdag: 10:00 - 19:00
Zaterdag: 18:30 - 19:00


op zoek naar gerelateerd: Van Gi Cars, Gino cars
Recensies
Geweldige service! Topauto aangekocht deze week, alles correct en duidelijk afgehandeld. Wij zijn zeer tevreden klanten en raden iedereen Gi-cars aan
Zeer vriendelijk en eerlijke verkoper. Verkoop is vlot en professioneel verlopen, op een kleine week was alles geregeld. Het is een echte aanrader !
Laatst een wagen bij Gino gekocht. Veel en goede uitleg gekregen bij de verkoop en de wagen was heel snel klaar gezet voor afhalen. Bedankt Gino!
Ik heb onlangs een auto gekocht bij deze verkoper, ik ben er super content van! Mooie wagen, mooie ontvangst en een super goeie uitleg met alles erop en eraan, binnen de week was alles inorde en de verkoper is heel flexibel en stipt! Moest ik iemand een autoverkoper aanraden is het zeker GI-cars! Nog nooit heb ik zo een goede service gekregen als hier! In deze verkoper kan je eerlijkheid en klantvriendelijkheid vinden en je voelt u niet gepresseerd! Super!
Af gesproken om naar een auto te gaan kijken, kwam ik daar aan had hij de auto al verkocht en had hij niets laten weten. Hierbij durfde hij niet eens naar buiten te komen om het te zeggen dat de auto verkocht was.
Op aanraden van iemand zijn we terecht gekomen bij Gino. Onmiddellijk kreeg ik een goed gevoel . Hij is een warm mens met eerlijke oprechte en juiste waarden . We hebben een fiat 500 gekocht voor de dochter en ook zij was direct verkocht zowel van de verkoper als van de auto. De auto is ondertussen van ons en we hebben maar 1 boodschap, wil je een 2de hands auto ,1 adres GI CARS en je bent een tevreden mens !
Zeer vriendelijk verkoper verkoop is vlot en professioneel verlopen het is een echte aanrader !
Enorm eerlijke verkoper. Top service en een fijn persoon.
Top service . Alles verloopt eerlijk en correct !!! Zeker een aanrader ...
Super vriendelijke man, met goede kennis van zijn vak. Ook heel erg bereidt te helpen en beantwoordt elke vraag in alle eerlijkheid. Als je een nieuwe auto wil kopen, moet je bij GI cars zijn! Daar waar mensen nog behandeld worden als mensen en niet als nummertje. Deze man staat echt voor zijn cliënteel. Meer dan 5 sterren waard!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid