facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gezonderug

Gezonderug

Info

Het ABC voor een gezonde rug geeft u de nodige kennis om zelf over de gezondheid van uw rug te waken. CorporiShen organiseert praktische workshops of wekelijkse sessies voor uw bedrijf of vereniging. Persoonlijke begeleiding is eveneens mogelijk.



"Chensa is opgericht door Christophe en Sara Wolfs - Peeters. De praktijk biedt een brede waaier aan therapeutische mogelijkheden: Osteopathie, Shiatsu, EFT, Energiemeting en Yoga.Bij Chensa zoeken we de oorzaak van de klacht op fysiek, mentaal of energetisch vlak en stellen we een behandeling voor die zowel bij de klacht als bij de persoon past.Preventief biedt Chensa lezingen, workshops en online toepassingen aan."
Adres:
Stad: Kortessem



op zoek naar gerelateerd: ChenSa
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Rugvorming Rugvorming 0 meter
Kinesitherapie Jan Van Langendonck Kinesitherapie Jan Van Langendonck 318 meter Beste, ik ben Jan Van Langendonck. Sinds augustus 2018 ben ik werkzaam als kinesither...
Recensies
Bij Sara en Christophe ben je letterlijk en figuurlijk in goede handen. Chensa biedt het totaalpakket aan voor een goede lichamelijke en mentale gezondheid. Christophe behandelde mij zeer efficïent en professioneel met acupunctuur, energiemeting en osteopathie voor mijn lichamelijke klachten zoals vermoeidheid, blaas-, nek- en rugproblemen. Sara weet je mentale gezondheid weer helemaal op te krikken. Ze heeft mij met EFT enorm geholpen om de diagnose van mijn chronische ziekte te helpen aanvaarden. Haar professionele yogalessen geven je de nodige gemoedsrust en ontspanning. En haar gouden handen tijdens een Shiatsu-massage zorgen voor totale relaxatie met het zich fysiek en mentaal sterker voelen als resultaat. Chensa is echt een aanrader.
Christophe behandelde me met acupunctuur & osteopathie toen ik enorme rugklachten had. Ook deed hij op een ander moment, toen ik zeer uiteenlopende klachten had, een energiemeting, die veel aan het licht bracht. Het daaropvolgende behandelplan bracht me uiteindelijk terug in evenwicht. Hij verwees me ook naar een gespecialiseerde collega, alwaar ik zeer goed geholpen ben. Bij Sara mocht ik al genieten van een deugddoende Shiatsu-behandeling. Met hun gecombineerde kennis van Oosterse geneeskunde, shiatsu & yoga, kan ik Chensa dan ook zeker aanbevelen, wegens professionaliteit en kennis van zaken.
Ik ben ontzettend dankbaar dat ik bij Chensa terecht ben gekomen. Christophe en Sara gaan enorm professioneel te werk. Ze bekijken en behandelen elke patiënt op een holistische manier. Je voelt werkelijk de passie die ze hebben voor hun job. Een echte aanrader dus naar mijn mening.
Kristophe is iemand die als osteopaat zijn vak kent .Heeft de felle rugklachten waar mijn vrouw mee worstelde kunnen neutraliseren
Ik heb zowel Christophe voor de energie meeting en osteopathie als Sara voor self sabotage sessies geraadpleegd en ik kan maar mensen aanmoedigen om ook een afspraak te nemen indien nodig! Ik woon in Brussel maar kilometers zijn geen probleem aangezien ze de enige zijn die mij altijd op een kwalitatief manier heb kunnen helpen! Toppers!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid