facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gezond verwarmen

Gezond verwarmen

Info

Expert in Infrarood verwarming



"Gezond Verwarmen is uw expert in infrarood verwarming. Van professioneel advies tot een correcte installatie, wij zorgen voor een aangename en functionele warmte door het plaatsen van infrarood panelen in uw huis, bedrijf, horecazaak of magazijn. Bespaar op uw energiefactuur en kies voor de kwaliteitsmerken van Gezond Verwarmen, met 15 jaar garantie."
Adres: Hoogstraat 5, 2861 Onze-Lieve-Vrouw-Waver
Telefoonnummer: +3215638958
Stad: Onze-Lieve-Vrouw-Waver
Route: Hoogstraat 5
Postcode: 2861


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 17:00
Dinsdag: 10:00 - 17:00
Woensdag: 10:00 - 17:00
Donderdag: 10:00 - 17:00
Vrijdag: 10:00 - 17:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Webshop Gezond Verwarmen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
AER Construct AER Construct 836 meter
Karweiwerken Geert Verschueren en zoon Karweiwerken Geert Verschueren en zoon 844 meter Harde werkers. Goede kwaliteit. Nemen het vuil mee laten alles mooi proper achter.
De Groene Fietser De Groene Fietser 882 meter Low-impact tuinman. Op de fiets, lokaal en groen.
ECO-Lution ECO-Lution 1 km ECO-Lution staat voor: lokaal, enthousiast, dynamisch, overheerlijk en milieubewust. ...
Morning Joy Morning Joy 1 km Heb je zin om je dagelijkse ontbijt te vervolledigen met onze gezonde alternatieven? ...
L'Offis - administratieve ondersteuning L'Offis - administratieve ondersteuning 1 km Super snelle en professionele service. Voor l'Offis is niets te veel!
Recensies
8 x stellar infrarood verwarmers besteld voor ons restaurant en we zijn super tevreden!! Nu ongeveer een jaar in gebruik en nooit problemen met gehad!! Wij willen Tom bedanken voor de goeie service!! Grtjs Sergen en Jeff
Hoge deskundigheid over verwarmen met infrarood. Ter opvang van de hoge energiekosten bij andere vormen van verwarming is infrarood een meerwaarde. Andere verwarmingsbronnen kunnen dan lager of zelfs uitgeschakeld worden. Ondanks tegenslag fabrieksfout met een lot trachtte men dit correct op te lossen en voor een snelle oplossing te zoeken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid