facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gezinsbond Meulebeke

Info

Kiezen voor Gezinsbond Meulebeke is kiezen voor kwali-TIJD voor je gezin. Wij komen op voor een gezinsvriendelijke samenleving.

Geschiedenis

Kiezen voor de Gezinsbond is kiezen voor kwali-TIJD voor je gezin. Wij komen op voor een gezinsvriendelijke samenleving en jij geniet van leuke activiteiten in jouw buurt.



"De Gezinsbond is er voor alle gezinnen in Vlaanderen en Brussel.Voor gezinnen met één, twee of meer kinderen. Voor eenoudergezinnen en nieuw samengestelde gezinnen. Voor plus-, zorg- of adoptieouders. En voor grootouders.Je mag op ons rekenen, in elke levensfase. Van geboorte tot diploma-uitreiking. En van kersvers ouderschap tot supertrots grootouderschap.We zijn er voor jou! Met advies, voordelen en activiteiten. Dag in, dag uit werken we aan een gezinsvriendelijke samenleving. Vanuit onze visie ijveren we voor blijvende erkenning en waardering van het gezin als hoeksteen van onze samenleving.De Gezinsbond kan rekenen op de steun van 160.000 leden-gezinnen, 10.500 vrijwilligers en bijna 150 medewerkers."
Adres: 8760 Meulebeke
Stad: Meulebeke
Postcode: 8760



op zoek naar gerelateerd: Gezinsbond Meulebeke zwemmen, Halloween Meulebeke, Babybeurs Meulebeke, Gezinsbond Hulshout
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid