facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gezelschapsdierenpraktijk Ciamberlani

Info

Bij gezelschapsdierenpraktijk Ciamberlani kan u terecht voor zowel routine als geavanceerde onderzoeken en behandelingen voor uw hond of kat.



"Bij Dierenartsencentrum Plus kan u met uw huisdier terecht voor zowel routine als geavanceerde onderzoeken en behandelingen. Wij staan garant voor een hoge kwaliteit diergeneeskunde, ondersteund door de modernste apparatuur en gebaseerd op de meest recente wetenschappelijke informatie. Uw viervoeter is immers een deel van uw gezin en daarvoor is enkel een professionele aanpak met een open communicatie goed genoeg! Wij streven naar een maximale tevredenheid voor uw huisdier én uzelf.Alle consultatie gebeuren NA AFSPRAAK, zodat wij voldoende tijd en ruimte kunnen voorzien voor elke specifieke patiënt. Bovendien vermindert dit beduidend het aantal dieren in de wachtzaal stress! en verkort dit de wachttijd voor uzelf."
Adres: De Brownestraat 34, 9120 Beveren (Oost-Vlaanderen)
Telefoonnummer: 03/3363937
Stad: Beveren
Route: De Brownestraat 34
Postcode: 9120



op zoek naar gerelateerd: Dierenarts van wacht Beveren, DIERENARTS Melsele, Dierenarts Bever, Veearts Beveren, Dierenarts van wacht Waasland, Mijn dierenarts be, Dierenarts Haasdonk, Dierenarts online
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Beest Dierenartsen Beest Dierenartsen 435 meter De beste dierenartsen die ik ken staan altijd voor je huisdieren klaar ook al is het ...
Dierenarts Jennifer Defoor Dierenarts Jennifer Defoor 74 km Zeer bekwame dierenarts. Ik vertrouw ze 100% met mijn konijntjes. Haar kennis spat er...
Recensies
Een thaem van dierenartsen dat klaar staat om u te helpen, zelfs onmiddellijkals het echt nodig is. Gelegen net uit centrum van Beveren Waas. Parking voor de deur. Vriendelijke dierenartsen.
HEThondje van mijn nicht haar dochter met rattengif, is bij julie geweest op dinsdag saskia linden,en heel goede verzorging gehad gusje is er gelukkig goed door gekomen super topi groep.
Zeer tevreden over deze dierenartsen. Onze Tibetaan is een andere ,blijere hond geworden sinds hij hier wordt behandeld.
Heel vriendelijke dierenartsen. Heel goed gezorgd voor mijn kitten Oreo
Heel vriendelijk verder geholpen desondanks dat alles volzet en op afspraak was.....mijn hondje is er nu dankzij deze praktijk tetug door.
Zoals steeds goed geholpen.
Heel vriendelijke dierenartsen en nooit lang wachten. Top!
Alle medewerkers zijn daar supervriendelijk! Onze poezen worden met zachtheid behandeld.
Lief voor de dieren vriendelijk veel uitleg en nemen hun tijd.
Ze doen echt alles voor onze lievelingen...super team !!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid