facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gevaco

Gevaco

Info

60 jaar kennis & ervaring
31 gespecialiseerde advocaten
Gedeelde kennis is dubbele kennis

Geschiedenis

60 jaar kennis & ervaring
31 gespecialiseerde advocaten
Gedeelde kennis is dubbele kennis

Adres: Paalsesteenweg 81, 3580 Beringen
Telefoonnummer: +32(0)11/42.53.00
Stad: Beringen
Route: Paalsesteenweg 81
Postcode: 3580


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Pro Deo advocaat Beringen, Caroline Boven, Argus Advocaten, Gevaco Advocaten ondernemingsnummer, Liezel Naus, Monard Law, Advocatenkantoor strafrecht, Monard Law Hasselt
Recensies
Wij hebben beroep gedaan op Maarten Broekx en zijn zeer tevreden. Veel kennis van zaken, neemt zijn tijd om je uitgebreid te informeren en behandelt je dossier alsof het voor hemzelf zou zijn. Een echte aanrader.
Zeer teleurstellende behandeling van ons dossier. Bovendien, na sluiting van het dossier heeft GEVACO ons extra “KANTOOR KOSTEN” aangerekend zonder ons op voorhand informatie daarover te geven. En vervolgens zelfs DREIGINGEN ! Middelmatig en niet klantvriendelijk service is nog braaf gezegd.
Sterk in advies, bemiddeling en recht. Met dank aan Peter Bouts, Dogan Alper en Geert Joosten.
Blijkbaar had ik tijdens mijn vonnis recht op een gematigd uitstel van betaling, echter heeft deze kantoor jonge advocaat nog niet eens stukken aan de rechter voorgelegd om dit te bekomen. Naar jullie geld vragen kunnen jullie wel heel goed! Stuur jullie afrekening maar, wat een klucht! Totaal ontevreden dus!
Meester Sarah Houben is een aanbeveling!
Dat zal ik hier es ongezouten neerschrijven: jullie zijn een bende schraapzuchtige bandieten met toga. Wetten die jullie opgelegd worden om ereloonafspraken te maken bij aanvang van een opdracht, vegen jullie verticaal onder de mat. En een vrederechter die geen wetten uit het WER en toepasselijke cassatie-rechtspraak en specifieke Europese wetgeving voor advocaten volgt, en dat graag 'wat anders´ noemt, is even corrupt! Ga nooit met Gevaco in zee, geen kloten waard.
Ik ben hier klant geweest voor een bemiddeling. Deze door Caroline Boven. Reeds vanaf de eerste afspraak was er duidelijk partijdigheid te merken aan Caroline, naar verloop van tijd toch tot een overeenkomst gekomen. Dit zou naar de rechter gestuurd worden. Ik had graag nog wat aanpassingen hieraan gedaan. Hiervoor heb ik nog meerdere telefoons en mails gemaakt. Deze bleven allen onbeantwoord. Lees genegeerd. Uiteindelijk komt de afrekening. Deze is dan ook nog verschrikkelijk duur! Zou zou Caroline boven 14,5 uur gewerkt hebben aan een tekst van 10 pagina's, en 4 vergaderingen van 1u .Van deze tekst heb ik en mijn Ex partner 80% zelf opgesteld..... Kortom Zeer dure en slechte service!! Uiteindelijk ben ik super geholpen door Joseph Rowies advocaten Sikosek Alexander
Voor een kwartier gesprek moest ik 157 euro betalen. En drie maanden later kreeg ik nog een factuur van 157 euro. Ik vind het skandalig duur, ze doen niks maar ze denken wel alleen aan geld.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid