facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Geutelingen

Geutelingen

Info

Geutelingen, streekproduct van Elst in het hart van de Vlaamse Ardennen!!

Geutelingen, produit du terroir d'Elst dans le coeur des Ardennes Flamandes!



"Geutelingenbakker, erkend ambachtsman"
Adres: ommegangstraat 3, 9660 Elst, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: +32492914199
Stad: Elst
Route: ommegangstraat 3
Postcode: 9660



op zoek naar gerelateerd: Geutelingenwandeling Elst, Geutelingen Michelbeke, Geutelingen Michelbeke 2022, Geutelingencomité Vlaamse Ardennen, Geutelingen boerderij, Geutelingen wandelroute, Geutelingen kopen 2022, Geutelingenwandeling 2022
Recensies
Al jaren zie ik uit naar februari . In Elst de geutelingen maand maar nu dit jaar al veel langer beschikbaar. Topper! Hopelijk lukt het Pieter overal en altijd het streekproduct bij uitstek aan te bieden. Productie proces loopt op “tegeltjes” dus toekomst ziet er veelbelovend uit!
De geur en smaak zijn gewoonweg top! Steengoed gegoten streekproduct uit Elst. Deze lekkernij is meer dan ooit beschikbaar voor iedere liefhebber. Geutelingen De Koekelaere zet de geuteling nu pas echt op de kaart. Super ! ! !
Uitstekend streekprodukt, kwalitatief hoogstaand, zeer smakelijk en licht, volgens de oude ambacht gemaakt, lekker met een beetje boter en suiker of met een beetje confituur.
Zeg je 'geutelingen' dan zeg je 'DE KOEKELAERE'! Daar giet men de beste geutelingen die je maar kunt indenken. Geutelingen, gemaakt met heerlijke, goede produkten, een lievelingsprodukt voor mij en onze hele familie. Wie dit nog niet proefde, heeft een gat in zijn cultuur! Allen naar Brakel-Elst of één van de verkooppunten!!
Superlekkere geutelingen, als ontbijt, middagmaal of avondeten. Met veel boter en suiker een stuk of zes en ja kan er tegen voor een uur of zes.
De lekkerste geutelingen die ik ooit gegeten heb! Fantastisch dat ze nu ook in verschillende supermarkten beschikbaar zijn! #alledagengeutelingen
Heerlijke geutelingen!!! Super mals , smaken heerlijk in deze tijd van het jaar !! En vooral gezonde ingrediënten , zonder bewaarmiddelen !!
Heel lekker en vers en 100 % natuurlijk ! Je moet ze gewoon proeven !
Heerlijk malse geutelingen! :- Super lekker, super kwaliteit!
Fantastisch lekker! En nu al verkrijgbaar #mmm
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid