facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Get Air Brussels

Get Air Brussels
"Get Air Trampoline Park à Brussels est un lieu de divertissement familial avec des fonctionnalités amusantes et des choses à faire comme des trampolines mur à mur, des fosses en mousse, des obstacles ninja et du ballon chasseur. Get Air propose des prix abordables et des offres exceptionnelles pour que vous puissiez emmener toute la famille avec vous. C'est le meilleur endroit pour organiser vos événements d'entreprise, fêtes d'anniversaire et réunions de famille ! Vous pouvez visiter notre site Web pour en savoir plus sur les heures, les prix et les évé[email protected]"
Adres: Avenue Jules Bordet, 1 1140 Evere , Brussel 1140, BE
Telefoonnummer: 02 468 08 31
Stad: Brussel
Route: Avenue Jules Bordet, 1
Huisnummer: 1140 Evere
Postcode: 1140



op zoek naar gerelateerd: Jump XL Brussel, Trampoline park Brussel, Trampoline park Leuven, Trampoline park Antwerpen, Kojump, Trampoline park Mechelen, Air Jump, Trampoline Park anderlecht
Recensies
Gedeelte dat stuk was of niet open? Je betaalt zoveel en hebt een gesloten ninja parkoer en zipline..
Muito bom, minhas princesas amaram, brincaram tanto. Super indico
Leuk trampolinepark!
Beleefd en respectvol personeel. Gratis parkeren Verplicht om antislipsokken te hebben of te kopen 3 euro Wat betreft de speeltuin, mijn kinderen vonden het erg leuk Een ervaring om te herhalen.
Leuke plek voor tieners ... de kinderen hadden een geweldige tijd. Het is niet slecht voor verjaardagen. Door nadelen misschien niet voor peuters, te maken met hen voor de leeftijdsgroep.
Mooie trampolinemelodieën voor de kleintjes is een geweldige verjaardagsmogelijkheid
Geen echt punt!! De plaats is zeker schoon, mooi met gratis en gemakkelijk parkeren. Maar .... Ik vind dat de ingang erg duur is voor wat je uiteindelijk wordt aangeboden!! Springen op trampolines terwijl je oppast voor de gevaren dat je kinderen niet een paar dingen breken.... Dat is behoorlijk stressvol als je alle waarschuwingen leest, waarvan sommige de rillingen over je rug doen lopen!! U moet ook een charter ondertekenen dat u verantwoordelijk bent als er iets met uw kinderen gebeurt.... Drankjes zijn duur... 2 euro betalen voor een Senseo koffie!! Kortom, mijn kinderen gingen er snel vandoor en ik was 30 euro kwijt
Het is een goede plek voor de kinderen, maar er zijn niet veel eetgelegenheden. En om bij jonge kinderen te zijn jonger dan 6 jaar, moeten we betalen voor de volwassene om ook bij het kind te zijn.
Perfect voor kinderen, covid-maatregelen gerespecteerd, en momenteel minder mensen met deze moeilijke tijd..., wat niet erger is voor ouders die niet van lawaai houden.. .
Brussel bevindt zich midden in een gezondheidscrisis als gevolg van het coronavirus en ter plaatse is geen desinfecterende gel beschikbaar. Naast de computer staat een bijna lege schoonmaakspray waar elke klant zich moet inschrijven, maar zonder doekje of papier dus onbruikbaar! De tafels waar drankjes en hapjes genuttigd worden werden tijdens onze aanwezigheid meer dan 2 uur ter plaatse niet schoongemaakt. Ten slotte werden ouders zonder masker niet tot de orde geroepen door een onderbezet, onvolwassen en overweldigd personeel ter plaatse. Als klap op de vuurpijl betaal je de volle prijs, ook al is de helft van het park gesloten omdat "de attracties nog niet voldoen aan de veiligheidsnormen" dixit!. Last minute toevoeging: er zijn geen bakken voorzien voor het sorteren van recyclebaar afval"
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid