facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gespecialiseerd Secundair Onderwijs Sint-Elisabeth

Gespecialiseerd Secundair Onderwijs Sint-Elisabeth
Adres: Steenovenstraat 20, 3990 PEER-WIJCHMAAL, België
Telefoonnummer: 011 52 03 60
Staat: Vlaams Gewest
District: Limburg
Stad: PEER-WIJCHMAAL
Route: Steenovenstraat
Huisnummer: 20
Postcode: 3990


Openingstijden

maandag: 08:00–16:25
dinsdag: 08:00–16:25
woensdag: 08:00–12:30
donderdag: 08:00–16:25
vrijdag: 08:00–16:15
zaterdag: Gesloten
zondag: Gesloten

Recensies
Super leuke School, ik kom er heel graag, de Leerlingen, de Leerkrachten, De Directie, Het personeel, En iedereen die er werkt is Fantastisch, ik bewonder deze school en apprecieer enorm hard dat ik nog steeds welkom ben, ik kan deze plaats heel moelijk missen, ik heb er veel geleerd, als ik meer dan vijf sterren kon geven dan had ik er veel meer gegoven, ik zou erover kunnen blijven schrijven, ik voel me hier echt thuis hartelijk bedankt voor alle jaren en tot in het heden nu nog.
De slechtste school die er bestaat. Ik ben er zelf leerling geweest dus mijn ervaring was heel slecht. Het laatste jaar heb ik niet kunnen afmaken wegens pesterijen van de leerkrachten en hoge druk van mijn stage mentor. Het laatste jaar wat ik deed was ABO. De leerkracht die me toen begeleide is tegen mijn stage-mentor gaan zeggen dat mijn tempo nog sneller kan dan hoe het nu is. Sindsdien deed mijn stage mentor niks anders dan mij opjagen en hoge druk op mij te zetten door haar. Dan waren er nog collega's die mij uitlachten, Buitensloten, kwetste. Op school zelf was onze POV leerkracht mij komen uitmaken dat ik nutteloos en waardeloos ben. Ik merkte snel dat zij mij niet kon hebben. Wat ik jammer vond. Het leek net alsof ze al haar frustratie afreageerde tegen mij. Soms het bloed onder mijn nagels halen. Ik kon niks goed doen. : Op een keer ben ik op mijn stage plaats volledig gecrasht ineengezakt en werd ik naar het ziekenhuis gebracht. Ik vertelde er mijn verhaal en de dokters vertelde me dat dit onmenselijk was wat zij je allemaal hebben aangedaan. Ze hebben mij over gebracht naar de psychiatrie ik heb daar 6 maanden in opname gezeten. Al gauw werd duidelijk dat ik met trauma's te maken had en depressief was. Ik ben op aanraden van de psychiater moeten stoppen op deze school. 2 jaar later kreeg ik emdr trauma therapie omdat ik het nog steeds niet verwerkt kreeg. Na deze therapie werd mij duidelijk verteld dat ik door deze omstandigheden niet meer in staat ben om te gaan werken. Dusja ik heb deze school heel veel te verwijten.nnDit was mijn gebroken verhaal :
Super school. Goede begeleiding
Ik zit Sins 1 September in deze school ik moet nu eerlijk zijn ze helpen wel goed maar hang er vanaf welke leerkracht het is leuke school :
Me zoon zit hier echt op zijn plek geweldige mensen geweldige school
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid