facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gertho Automotive BVBA

Gertho Automotive BVBA

Info

Gertho Automotive is het autobedrijf achter Guy Germyns en zijn echtgenote Els Thomas. Wij bieden een zorgvuldig geselecteerd aanbod van tweedehandswagens aan correcte prijzen. Advies op maat door jarenlange ervaring in de sector!

Geschiedenis

Gertho Automotive is het autobedrijf achter Guy Germyns en zijn echtgenote Els Thomas. Wij bieden een zorgvuldig geselecteerd aanbod van tweedehandswagens aan correcte prijzen. Advies op maat door jarenlange ervaring in de sector!



"Gertho Automotive is het bedrijf achter Guy Germyns en zijn echtgenote Els Thomas. Na meer dan 25 jaar gewerkt te hebben voor diverse kwaliteitsmerken, besloot Guy zijn eigen weg op te gaan. Met Gertho Automotive specialiseert hij zich in de aan- en verkoop van hoogwaardige en jonge tweedehandswagens voor ieders budget.Bij Gertho begrijpen we dat de aankoop van een wagen een belangrijke beslissing is. Het is uw vertrouweling die u jarenlang van punt A naar B brengt zonder kopzorgen. Een geschikte wagen die de nodige veiligheid en comfort moet garanderen. En bovendien een mobiliteit die mag gezien worden!"
Adres: Stoomtuigstraat 10, 8830 Hooglede
Telefoonnummer: 0468/17.03.06
Stad: Hooglede
Route: Stoomtuigstraat 10
Postcode: 8830



op zoek naar gerelateerd: Gertho Mercedes CLA 180 tweedehands
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Top-dealer: correct in elke zin van het woord, toegankelijk, empathisch en met kennis van zake. Zeer mooie Audi gekocht hier, net nieuw - en wat een plezier om mee te rijden. Als kers op de taart regelde Guy tevens de aankoop van een extra optie die we graag hadden gehad via de garage, en de opvraag van verschillende offertes om ons de keuze te laten, geen vraag was teveel - een topper onder de toppers, dankjewel Guy!
Prachtig uitgeruste wagen Audi Q3 gekocht bij Guy. Bij de eerste kennismaking klikte het meteen. Guy is zeer vriendelijk en geeft uitgebreid en zorgvuldig informatie over de wagen, een testrit was eveneens voorzien. Heel fijn was dat! Na besluit van de aankoop volgde een vlotte en correcte afhandeling van alle nodige papieren. Ook de aflevering van de wagen verliep vlekkeloos. Guy is zeer klantvriendelijk en staat voor je klaar bij vragen of bemerkingen. Niet twijfelen, gewoon eens langsgaan! Echt een aanrader!
Mijn oude VW Golf was stilaan aan vervanging toe. We hebben aan Guy gevraagd om uit te kijken naar een nieuwe VW Golf. Graag wou ik ditmaal overschakelen naar een automaat en had ik nog een aantal wensen. Niet veel later nam Guy terug contact op, hij had de ideale wagen gevonden met alles erop en eraan- zelfs tegen onze verwachtingen in. Fantastische service en communicatie, alles werd heel vlot geregeld. Daarnaast is Guy ook een betrouwbare, correcte en vriendelijke kerel die de tijd neemt om je alles uit te leggen. Zeker een aanrader dus!
Vorige maand een Audi A6 aangekocht bij Gertho Automotive. Guy is een gepassioneerde en vooral eerlijke, betrouwbare handelaar en vooral een mens die eer haalt van zijn werk. Hij straalt veel rust en vertrouwen uit en heb zelf ondervonden dat hij een man is van zijn woord. Sowieso kom ik eerst lang bij Guy bij een eventuele volgende aankoop! Bedankt Guy & Els.
Zeer professionele en uiterst correcte service. Heel vriendelijk onthaal, absoluut niet opdringerig. Mondelinge afspraken werden 100% nagekomen. Dikke aanrader voor aankoop tweedehands premium car. Eric
Enkele weken geleden een tweedehands VW gekocht! Je merkt direct dat Guy eerlijk is en weet waarover hij praat! Zeer tevreden van de service en het verloop van de verkoop! En natuurlijk ook zeer tevreden van de wagen : Deze zaak is een aanrader!
Onlangs een mooie BMW gekocht bij Guy en we zijn heel tevreden en dat hopelijk voor vele jaren. Guy is een verkoper die vertrouwen inboezemt en met kennis van zaken spreekt en handelt. Niet onbelangrijk bij de aankoop van een occasiewagen natuurlijk. Hij helpt je met allerlei technische vragen, regelt het papierwerk vlotjes af en is ook gewoon een toffe peer. Echt een aanrader! Frederik & Sarah
Zeer vlotte en vriendelijke verkoper! Wagen is in perfecte staat en met veel zorg behandeld. De verkoper zelf is zoals hierboven vermeldt zeer vriendelijk, sociaal en heeft echt wel een uitstekende productkennis! Zelfs na de verkoop staat hij klaar om alle problemen, uiteraard in de mate van het mogelijke, op te lossen. Ik raad deze dealer zeker aan aan iedereen die een uitstekende, mooie tweedehandswagen wilt aanschaffen en hierbij nog een uitstekende service wilt. Kom hier zeker terug!
Top ervaring! We werden op een rustige, professionele manier ontvangen en geholpen. Guy heeft me een geweldige wagen verkocht voor een eerlijke prijs. Vertrouwen kwam van beide kanten, ik hoop hier in de toekomst nog zaken te doen.
Zeer rustige, vriendelijke en betrouwbare verkoper. Hij neemt de tijd om alles uit de doeken te doen en is zeker niet opdringerig. Bij de aankoop van een volgende wagen hoop ik hier nog te kunnen langskomen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid