facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gereedschappen Wijnant A. nv

Info

Uw partner voor professionele gereedschappen & machines,ook gespecialiseerd in auto-onderdelen & garage-uitrusting,
BTW nr: BE0437269169



"Passie voor techniek!Auto onderdelen, gereedschappen en ijzerwaren. Zowel voor de vakman als de doe-het-zelver. Ontdek nu ons ruim assortiment! Advies op maat voor elke klant!"
Adres: Groteweg 61, 9500 Geraardsbergen
Telefoonnummer: 054/412543
Stad: Geraardsbergen
Route: Groteweg 61
Postcode: 9500


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Wijnants, Auto onderdelen winkel Geraardsbergen, Auto onderdelen Geraardsbergen astridlaan, IJzerhandel Geraardsbergen, Makita verdeler geraardsbergen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
ARKO ARKO 536 meter Welkom op de pagina van Arko Group uit Geraardsbergen. Uw verdeler van ramen, deuren,...
Recensies
Is een aanrader!! Heel behulpzaam en joviaal. Zelf zocht ik een sleutel die niet zo courant was. En zo ook had ik de hoop zowat opgegeven. Ook al was de sleutel niet voorradig bij Wijnant gereedschappen. De verantwoordelijke stelde direct voor om deze te bestellen. Dus ik zou die paar dagen nadien mogen afhalen. Maar eigenlijk dezelfde dag uurtje later nog kreeg ik telefoon dat ze nog eentje in het magazijn gevonden hadden. Dus ik kon diezelfde dag nog aan mijn reparatie beginnen. Dit word mijn nieuwe locatie als ik iets nodig heb. Doe zo voort!!!
onbeschoft en onbeleefd , totaal geen klantvriendelijkheid
Vriendelijk Topie goed winkel
Gereedschapwinkel die klant gericht is. Keuze is er meer dan genoeg. Maar het belangrijkste is dat men daar weet wat men aanbied.
Vriendelijke medewerkers. Steeds bereid om te helpen. Ik had twee 12vdc stekker nodig voor in mijn nieuwe wagen. Een om een extra koelbox op aan te sluiten en een om te gelijk een dvd speler te laten afspelen . Men heeft direct het type dat ik wou opgezocht en besteld. De bestelling was zoals gepland op tijd toegekomen en ik heb alles tijdig kunnen installeren voor ik op reis naar Spanje vertrok. Een combinatie van prachtig werk en kwaliteitsmateriaal. 3 maand geleden redde ze mij al eens uit de nood bij het aanbieden van een kwaliteitsvolle batterij voor mijn vrouw haar wagen. Proficiat Wijnant doe zo voort.
Grote keuze Ruime winkel Overzichtelijk Vriendelijk personeel
Ruime keuze aan degelijk materiaal. Ik ga hier altijd als ik spullen voor mijn auto nodig heb, maar je vindt er ook tal van andere kwaliteitsgereedschappen.
Heel goede service! Kom ik graag terug. Vind je gereedschap die je nergens anders vindt in de geburen.
Ze zijn vriendelijk en mooie winkel maar juist sommige dingen zijn wel duur.
Vriendelijk personeel en behulpzaam management! U ziet mij zoizo terug
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid