facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gerechtsgebouw

Adres: Ferdinand Smoldersplein 5, 3000 Leuven
Telefoonnummer: +3216214111
Stad: Leuven
Route: Ferdinand Smoldersplein 5
Postcode: 3000



op zoek naar gerelateerd: Parking gerechtsgebouw Leuven, Familierechtbank Leuven, Griffie Leuven openingsuren, Griffie familierechtbank Leuven, Jeugdrechtbank Leuven, Familierechtbank Leuven telefoon, Jeugdrechtbank Leuven adres, Arbeidsrechtbank Leuven
Recensies
Prachtig gerechtsgebouw in hartje Leuven. Statig authentiek pand, zeker de moeite waard om eens te gaan bezichtigen. Minpunt: Moeilijk bereikbaar door het circulatieplan. Weinig parkeergelegenheid en dus niet vlot bereikbaar voor mensen met een beperking.
Gebouw ziet er uit als een kerst kado van je oma met kleren er in, je weet dus wat je krijgt als je er binnen gaat. De binnenkant is prachtig en statisch. De akoestiek in de gerecht zalen zijn wat lastig, elke schuifel en kuch hoor je. Microfoons zijn er wel aanwezig maar het lijkt alsof ze niet aanstaan.
Goede uitleg aan de balie
Stijlvol historisch gebouw. Een enorm complex met interessante architectuur. Ik ben er niet binnen geweest, maar het ziet er van buiten indrukwekkend uit. Het probleem is de kleine parkeerplaats, dus je moet lopen. Bij het doorkruisen van de stad is het onmogelijk om niet te stoppen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid