facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Georgette

Georgette

Info

Nouveau magasin d'alimentation bio & logique sur la place du Batty de Cointe à Liège avec des produits locaux et du vrac !



"Magasin d'alimentation bio & logique sur la Place du Batty de Cointe avec des produits locaux et du vrac. Vous y trouverez des produits de qualité et respectueux de l'environnement parmi nos nombreuses catégories: fruits, légumes, fromage et charcuterie à la découpe, viande, boissons, produits d'épicerie, pain, crèmerie, vins et bières, glaces artisanales, produits pour bébés, cosmétiques, entretien et nettoyage"
Adres: 11 Place du Batty, 4000 Luik
Telefoonnummer: 3243884987
Stad: Liège
Route: 11 Place du Batty
Postcode: 4000



op zoek naar gerelateerd: Al'Binète Liège
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Le Temps des Cerises sc Le Temps des Cerises sc 1 km Vertaald door Google Een leuke winkel met aardige mensen. : Ik heb deze plek net ontd...
Les Petits Producteurs Les Petits Producteurs 3 km Un magasin d’alimentation bio et/ou local pour et par les producteurs et les Liégeois...
GAC Pierreuse GAC Pierreuse 3 km Le Groupe d'achat commun de Pierreuse : un groupe d'habitant·es de Liège qui se réuni...
Recensies
Super duur voor alles in bulk... we willen dat je lokaal eet, maar voor deze prijs hebben de hypermarkten nog een mooie toekomst voor zich.
Ik hou echt van je winkel, het personeel lacht en is beschikbaar, ondanks alles ben ik een beetje teleurgesteld over de kwaliteit van de groenten, ik kocht uien en een paar aardappelen en ze waren verrot van binnen.
Kleine maar zeer goede producten en vriendelijk personeel.
Koop veganistische Bobo en de prijzen vallen mee.
Een beetje prijzig, zelfs voor een biologische winkel; Ik stel me voor dat het de buurt is "die dat wil". Ik vind dat groenten en fruit niet altijd in een goede staat van eerste versheid zijn gember, bijvoorbeeld, de laatste twee keer, was voorbij het stadium van verkoop, wat eerlijk gezegd hartverscheurend is, vooral voor deze prijs- de; daar zou je onberispelijk over moeten zijn. Nog een kritiekpunt: geen contante betaling, een absurde keuze voor een klein buurtbedrijfje. De sterren hierboven gaan naar het personeel, de netheid van het pand en de vrij grote verscheidenheid aan producten ondanks de beperkte ruimte.
Kwaliteitsvoedsel dat mijn smaakpapillen, mijn overtuigingen en mijn portemonnee bevalt :- Parkeerplaats in de buurt Aangenaam en behulpzaam personeel Goed gevuld Aanbevelen !
Er is rum uit Luik. Niets te maken met Luikse koffie. Anders is de winkel erg leuk!
Bij Georgette is het personeel vriendelijk, bekwaam, vriendelijk. U wilt een product dat niet in de winkel ligt...Georgette zal het meteen voor u bestellen. Grote keuze en hoe zit het met de prijzen: BETAALBAAR. Ik ben blij dat ik daar klant ben.
Een goede kleine biologische winkel in de buurt. Het mist een beetje keuze.
Vriendelijke winkel waar je bijna alles kunt vinden eten de producten zijn van goede kwaliteit. Kleine flat de prijzen zijn soms hoog voor bepaalde producten en ik merk dat het verschil in kwaliteit niet voelbaar is.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid