facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gentis Recruitment

Info

Recruitment, Selection, Headhunting, Interim Management & Coaching Services

Geschiedenis

Whether you are looking for a job or for the right person to fill a vacancy within your team/company; we have, at Gentis Recruitment, a clear and concrete goal that rhythms each day; providing you with the highest quality solution in the most limited amount of time.

To do so, and in addition to the complete set of tools (job boards, databases, web-based networks, direct approach, ect) needed to provide this highest quality; our recruiters and headhunters (specialized by industry) have developed, over the years, a strong network of people and companies which they constantly use to match the requirements of both our clients and candidates.



"We're Gentis, a Belgian company dedicated tohumanise and simplify the way people look fortheir next professional adventure.We’re lucky to be in one of the few professionswhere we can have a significant positive impacton people’s lives."
Adres: Rue de la Duchesse, 11-13, 1150 Sint-Pieters-Woluwe
Telefoonnummer: 3227375160
Stad: Woluwé-Saint-Pierre
Route: Rue de la Duchesse, 11-13
Postcode: 1150


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:30
Dinsdag: 09:00 - 18:30
Woensdag: 09:00 - 18:30
Donderdag: 09:00 - 18:30
Vrijdag: 09:00 - 18:30


op zoek naar gerelateerd: Gentis casablanca, Recruitment IT jobs, It recruitment belgium, Recruitment België
Recensies
Gentis contacteerde mij en luisterde naar mijn wensen. Daarna kwamen ze met gepaste voorstellen; ik werd goed geholpen door Okan Elibol. Het verdere traject is ook goed verlopen, vlotte communicatie en opvolging!
Goede begeleiding en professionele opvolging.
Zeer goede ervaring met dit uitzendbureau. Ameylia kon snel een baan vinden die aan mijn verwachtingen voldeed. Ik tekende een vast contract bij een van hun opdrachtgevers. Ameylia was zeer beschikbaar, professioneel en gaf goed advies. Ik raad dit bedrijf aan aan mensen die graag willen veranderen of een baan willen vinden.
Goed wervingsbureau. Ik had een heel goed gevoel bij Ameylia die mij functies kon aanbieden die aan mijn verwachtingen voldeden en het was niet meer dan normaal dat ik een vast contract tekende bij een van de aangeboden bedrijven. Ze was vanaf het begin beschikbaar, transparant, attent en altijd met een glimlach. Ik raad Gentis aan aan iedereen die van baan wil veranderen.
Hallo, Graag wil ik mijn MEER DAN POSITIEVE mening geven over mijn samenwerking met Léna van "Gentis Recruitment". Ik dank haar voor haar betrokkenheid, inzet en voorbeeldige professionaliteit. Zijn positieve "mindset" is echt een kwaliteit die ik direct heb waargenomen. Ze begreep mijn verwachtingen en was transparant naar mij. De expertise van Léna in het veld en haar aandacht voor de behoeften van bedrijven zijn waardevolle troeven voor een effectieve samenwerking en maken een gerichte zoektocht naar kandidaten of bedrijven mogelijk. Ik had de kans om met Léna samen te werken voor mijn zoektocht naar werk en ik moet zeggen dat haar toewijding en efficiëntie opmerkelijk zijn. Léna neemt de tijd om de vaardigheden en professionele ambities van de kandidaat te begrijpen om de juiste functie te vinden. Samia Takkal van Gentis, aarzelde niet om mijn profiel naar Léna te sturen, die de functies waar ik naar verlangde juridische functies voor haar rekening neemt, nadat ze me had verzekerd dat Léna in staat zal zijn om op mijn verzoek te reageren gezien haar professionele vaardigheden en die van hem. ernst. Nogmaals bedankt, Léna, voor je toewijding en professionaliteit. Hind.
Ik had het genoegen en de kans om Timothy Lemner van Gentis te ontmoeten voor een werkkans. Het hele proces is perfect verlopen, met grote professionaliteit. Ik had recht op eersteklas persoonlijke ondersteuning. Nogmaals bedankt Timothy voor je vaardigheden, maar vooral voor je menselijke kant die tegenwoordig zo zeldzaam is.
Zeer goed wervingsbureau efficiëntie en professionaliteit. Dankzij Gentis vond ik de job die ik zocht. Ik beveel dit bedrijf zonder aarzeling aan.
Gentis is een rekruteringsbedrijf dat kwaliteitsvolle service biedt! Ik werk al een aantal jaren met ze samen en ben nog nooit teleurgesteld geweest in hun diensten. Recruitment consultants werken transparant samen met zowel de opdrachtgever als de kandidaat. Bovendien kunnen ze door hun grote omvang voor bijna alle soorten functies worden ingeschakeld, waardoor ze in contact staan ​​met één enkel rekruteringsbureau met ofwel een consultant die gespecialiseerd is in hun branche / sector ofwel een accountmanager die telkens delegeren van de verschillende functies naar elk van de interne specialisten en niet meerdere. Dus ik raad ten zeerste aan om met hen samen te werken.
Werken bij Gentis is puur genieten. Ze luisteren en houden rekening met de opmerkingen van de medewerkers om continu te verbeteren. Het bestuur en de managers zijn toegankelijk, en helpen ons met plezier. Ook de algemene sfeer zit er goed in, met uitjes, incentives etc. die onze dagen verlevendigen gedurende de 4-daagse week. Na meer dan 3 jaar ervaring in de rekruteringssector is Gentis een goed voorbeeld om te volgen. Ze leiden consultants buitengewoon goed op met training en coaching van Nadia en bereiden ons voor op de wereld van business en recruitment. Eerlijk gezegd, een bedrijf dat in de maand adviezen van zijn team implementeert en waar het bestuur, in het restaurant komt eten in zijn medewerkers, is gewoon uitzonderlijk. Ik stop hier, kom gewoon bij ons, het is buitengewoon!
Blijf contact opnemen via telefoon en mail, ook al heb ik hen al gevraagd mij uit hun systemen te verwijderen. Denk dat ze meer geven om headhunting dan om te voldoen aan de AVG-normen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid