facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Genki Sushi

Genki Sushi

Info

Genki sushi Resturent ... Wij bieden u lekker eten ter plaatse alsook takeaway n delivery �

Adres: Turnhoutsbaan 344, 2970 Schilde
Telefoonnummer: 034641369
Stad: Schilde
Route: Turnhoutsbaan 344
Postcode: 2970


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sushi Daily Schilde Sushi Daily Schilde 2 km In order to offer you incomparable freshness, our Sushi is always prepared freshly at...
Recensies
Beste sushi in omstreken!!! Super vriendelijke mensen die oog hebben voor kwaliteit! Tijdens het wachten krijg je ook steeds overheerlijke zelfgemaakte kroepoek! Alleen daar zou je dat buikje al vol mee kunnen eten! Heb er nog nooit slecht gegeten… echt alles is er lekker!!! Een absolute aanrader!!
Heerlijke sushi en een fantastische bediening! Uitbaters zijn enorm vriendelijk en zullen er altijd voor zorgen dat je een geweldige sushi ervaring zult beleven! Zeker en vast een aanrader, we zijn recent verhuisd en rijden er met alle plezier wat langer om te gaan eten. 10/10
De beste sushi die we kennen. De bediening is vlot en altijd met een lach. Wij komen hier al een aantal jaar en wij blijven zeker terugkomen. Zeker een aanrader! het personeel zorgt er telkens voor dat je een aangename ervaring hebt. Toppers!!
Al één keer gaan eten en 2 keer afgehaald. Telkens werden we vriendelijk onthaald en doet de gastvrouw alle moeite om haar klanten tevreden te stellen. Eerlijke porties en de beste sushi in omstreken.
Het was lekker. Vriendelijke gastvrouw. Verzorgde borden met verse gerechten. Noedels en Thai curry waren lekker. Waar voor je geld.
Heel lekkere en verse sushi. De boot voor 2 personen is een hele goede mix.
Heel lekker gegeten. De uitbaterszijn super vriendelijk. We hebben daar ter plaatse gegeten. Er is idd wel.een wachttijd maar je krijgt er super verse gerechten voor terug
Teveel rijst, duidelijk weinig moeite gestoken in de rolls. Ook de nigiri was een gigantische brok rijst. De rijst zelf was nog lauw wat absoluut niet ok is. Lijkt op een overhaaste rushjob. Jammer. Vroeger was dit beter.
Veruit de beste sushi van omstreken! Wij verhuizen en gaan Genki echt missen! Bedankt voor de vele heerlijke sushi rolls!
Heel lekker gegeten, ook veel keuze voor onze vegetarische zoon. Heel uitgebreide sushi en pikante sashimi was super. Alle vis dagvers. Ook voor meenemen en brengen aan huis tot 8 km. Voor ons vlakbij, hier komen we nog.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid