facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Generation Dj's

Generation Dj's

Info

Generation Dj's:
Wij zijn een enthousiast Dj duo die gegarandeerd een feestje maken van jouw event (trouw, verjaardag, communie,...)
Muziek voor elke generatie!
Voor meer info bel dan naar 0474/503715
Of mail naar [email protected]



"Professional DJ team, Karaoke, Sound, Light, AV & Special Effects. Verhuur & Verkoop.Allround DJ, licht, geluid en karaokeWij verzorgen jouw feest van A tot Z.DJ TrouwfeestWij hebben ruime ervaring als trouwfeest DJ op huwelijksfeesten. Ook voor bedrijfsfeest of verjaardagsfeest kan je bij ons jouw feest DJ boeken.DJ set verhuurBen je op zoek naar DJ apparatuur? Voor verhuur van discolichten, een geluidsinstallatie, karaoke set of special effects zit je bij ons zeker goed. Wij bieden je top DJ materiaal aan een concurrentiële prijs.Beamer met projectiescherm te huur.Wij zijn gevestigd Aalst. Magazijn te Erpe Mere.Wij helpen je vraag verder voor al jouw feesten en events in Oost Vlaanderen, Vlaams Brabant & Brussel België."
Adres:
Telefoonnummer: 0474503715
Stad: Aalst


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
DJ Matlion DJ Matlion 554 meter Belgian allround DJ Contact me: [email protected]
Partydj : DJ • Discobar • Sound • Light • Karaoke • Special Effects Partydj : DJ • Discobar • Sound • Light • Ka... 1 km Super service! Vlotte communicatie, ophaling en retour en hulp waar nodig. Het materi...
The Factory The Factory 2 km Leuke avond/nacht...voor herhaling vatbaar!
Recensies
Super service! Vlotte communicatie, ophaling en retour en hulp waar nodig. Het materiaal is ook goed in orde.
Kwaliteitsmateriaal, vlotte en flexibele service. Heb hier niet veel ervaring mee, dus vergelijken is moeilijk, maar de prijs verraste ons in positieve zin.
Eerst en vooral verliep de communicatie met Bart heel snel en uitgebreid. Hij is heel correct en respectvol. De apparatuur was van goede kwaliteit. Hiernaast was het makkelijk te bedienen en op te stellen. Ik heb niets negatiefs te zeggen, super onderneming en zeker aan te raden.
Zeer vlotte service en zeer correcte dienstverlening! Dank je wel Bart!
Super snelle en goede service!
Top service. We werkten al vaker samen voor onze special effects op onze concerten. Een aanrader!
De karaoke was een echte hit! De communicatie met Bart verliep heel vlot, en de apparatuur was vrij eenvoudig te installeren en te bedienen. Zeker voor herhaling vatbaar :
Alles dik in orde!
Zeer tevreden. De gehuurde installatie was zeer goed van kwaliteit. Ook een goede uitleg gekregen tijdens de installatie en alles werd prima en vriendelijk afgehandeld. Een aanrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid