facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gemoco NV

Gemoco NV

Info

Gemoco staat voor Gebroeders Moors Compagnie en is actief in woning & wegenbouw.

Geschiedenis

In 1988 richtten Moors Arno en Moors Erik samen Gemoco op.
Aanvankelijk was Gemoco enkel actief in de wegenbouw. Naast opdrachten voor gemeenten en andere overheden maakte gemoco ook inritten voor particulieren.
In 1995 startte Gemoco ook in de woning- en appartmentenbouw.
Later in 2007 verhuisde Gemoco zijn thuisbasis van Eigenbilzen naar Munsterbilzen langs te Taunusweg. In 2008 nam Gemoco, Limasco NV te Heusden over.
Vandaag telt Gemoco NV meer dan 50 werknemers. Te samen met Limasco NV stellen Moors Arno en Moors Erik meer dan 100 mensen te werk.

Gemoco NV heeft dus al meer dan 15 jaar ervaring met het bouwen en verbouwen van woningen/appartementen. Bent u dus op zoek naar een betrouwbare en ervaren aannemer? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!
In de wegenbouw tracht Gemoco NV de hinder voor omwonenden zoveel mogelijk te beperken. De meeste problemen worden vermeden door de vlotte manier van werken, goede signalisatie en door ons vriendelijk personeel.

Adres: Oude Heidestraat 81, 3740 Munsterbilzen, Limburg, Belgium
Telefoonnummer: 089415280
Stad: Munsterbilzen
Route: Oude Heidestraat 81
Postcode: 3740



op zoek naar gerelateerd: Gemoco vacatures, Limasco, Bouwprojecten Bilzen
Recensies
Firma sluit vuil en proper water verkeerd op elkaar aan en komt dit aanpassen. Hierbij leggen ze de uitloop te hoog waardoor de septische put niet goed werkt. Na veel aangetekend schrijven, een objectief verslag over het probleem te bekomen en zelfs een advocaat in te schakelen, blijft de firma weigeren dit probleem te komen oplossen. Ze zeggen zelfs nooit een interventie te hebben gedaan bij ons. Ze verschuilen zich achter de aansprakelijkheid en ontkennen alle betrokkenheid Je moet al rechtszaken gaan inspannen die veel geld kosten terwijl naar schatting het probleem oplossen maar €600 kost. Maar problemen oplossen die ze creëren, dat is te veel gevraagd blijkbaar. Nul service, nul verantwoordelijkheidsbesef.
Zeer aangename mensen om mee te praten en duidelijk.
Goeie service
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid