facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gemma's Packwalk

Geschiedenis

GEMMA`S PACKWALK WANDELT MET JE VIERVOETER EN VERLEENT DE ZORG AAN HUIS VOOR JE DIEREN.

GEMMA`S PACKWALK IS ACTIEF IN DE REGIO LIMBURG.


UITLAATSERVICE VOOR HONDEN :

Packwalk 1 : Eén wandeling van 30 min. Bij thuiskomst eten en vers drinkwater geven en als afsluiter nog een speelmoment, een koekje en een knuffel.

Packwalk 2 : Eén wandeling van 60 min. Bij thuiskomst eten en vers drinkwater geven en als afsluiter nog een speelmoment, een koekje en een knuffel.

Extra : Voor de actievere honden kan je ook opteren voor een wandeling met een rugzak. Deze rugzak is speciaal ontworpen voor onze viervoeter met een versteviging aan de borstkas. Het gewicht hangt recht boven de voorpoten zodat de rug niet belast wordt. Het totale gewicht van de rugzak mag ook niet meer bedragen dan 1/3 van het gewicht van de hond.

Packwalk 3 : Een huisbezoek voor puppies en oudere honden. Een korte wandeling van 15 min. of gewoon uitlaten in de tuin. Vervolgens eten en vers drinkwater geven, een speelmoment, een koekje en een knuffel.

Packwalk 4 : Eén actieve uitlaatsessie van 30 min met de fiets en een speciaal ontworpen harnas voor de hond. De hond is niet bevestigd aan de fiets maar rond mijn middel voor extra veiligheid. Vervolgens eten en vers drinkwater geven, een speelmoment, een koekje en een knuffel.


ZORG AAN HUIS VOOR UW HUISDIEREN :

Uw dieren krijgen eten en vers drinkwater.

Honden worden uitgelaten.

Kattenbakken en hokken worden verschoond.

Er wordt vers gestrooid.

Extra verzorging : Algemene wondverzorging, nagels knippen, oren kuisen of medicatie toedienen.
Longeren van uw paard



U kan contact opnemen met Gemma`s Packwalk voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek
via het contactformulier op de website www.gemmaspackwalk.be of het gsmnummer : 0486148974 of via e-mail : [email protected]

U kan mij dan alle gegevens verstrekken voor de optimale dienstverlening en verzorging van uw dieren. Eventuele extra diensten zoals planten water geven en brievenbus leegmaken, kunnen besproken worden.

Op basis van uw wensen stelt Gemma`s Packwalk dan een contract op voor de uitlaatservice en/of verzorging van uw dieren. Met een diploma Eerste Hulp Bij hOndengevallen verzorgt Gemma's Packwalk ook wonden, knipt de nagels en kuist de oren. Voeg daarbij enkele opleidingen in hondengedrag en zo kan Gemma's Packwalk ook helpen bij het herkennen en oplossen van probleemgedrag.

Gemma`s Packwalk aanvaardt de service na uw akkoord van de Algemene Voorwaarden en na ondertekening van het contract.

Betaling kan gebeuren via overschrijving op het rekeningnummer BE90 9790 7826 2332 of contant
en dit altijd vóór aanvang van de diensten. U ontvangt een bewijs van betaling.

Ondernemingsnummer : 0507564376

Adres:
Stad: Heusden


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid