facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gemeentelijke Basisschool Oostduinkerke

Gemeentelijke Basisschool Oostduinkerke
"‘Kennis en vaardigheden’ bijbrengen is één van onze hoofdopdrachten, maar we mogen ook de milieueducatie en de sportieve, culturele en sociale vorming niet uit het oog verliezen.Waarden zoals eerbied voor elkaar, materiaal en natuur, orde, beleefdheid, respect, vriendschap en dialoog zijn voor ons heel belangrijk. De zorgbrede werking, voor alle kinderen, is sterk uitgebouwd.In ons pedagogische project vindt u alle kenmerken van ons kwalitatief hoogstaand onderwijs terug.Onze school kan ook prat gaan op een mooie infrastructuur. Nieuwe projecten en innovaties zorgen ervoor dat de kinderen in de beste omstandigheden en met de nieuwste materialen onderwijs kunnen genieten."
Adres: Dorpstraat 4, 8670 Oostduinkerke
Telefoonnummer: 058514349
Stad: Oostduinkerke
Route: Dorpstraat 4
Postcode: 8670



op zoek naar gerelateerd: Vrije Basisschool Oostduinkerke, Gbsodk menu, Schooluren Gemeenteschool Oostduinkerke
Recensies
Gezellige school met kleurrijke toets. Als kind altijd graag school gegaan in de gemeenteschool van Oostduinkerke. Ik breng er m’n meisjes met alle plezier naar toe. Vriendelijke juffen en meesters!
Leuke school te Oostduinkerke. Goeie begeleiding van de leerlingen. Opleiding tot de zesde graad lager onderwijs
Hele fijne school met begeleiding op maat van je kind. Zouden we zeker aanraden!
Hey kwn als me nog kent? Ik zat nog op jullie school. Ik ben Cecillia Gelabert
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid