facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gemeentehuis van Sint-Gillis

Gemeentehuis van Sint-Gillis
Adres: Maurice Van Meenenplein 39, 1060 Sint-Gillis, België
Telefoonnummer: 02 536 02 11
Staat: Brussel
Stad: Sint-Gillis
Route: Maurice Van Meenenplein
Huisnummer: 39
Postcode: 1060


Openingstijden

maandag: 08:00–12:00
dinsdag: 08:00–12:00, 15:00–18:00
woensdag: 08:00–12:00, 14:00–16:00
donderdag: 08:00–12:00
vrijdag: 08:00–12:00
zaterdag: Gesloten
zondag: Gesloten

Recensies
Mooi gemeentehuis. Enkel te bezichtigen op afspraak.nHet 'Hôtel de Ville' werd gebouwd in 1900-1904 en is een ontwerp van de architect Albert Dumont. Voor het gemeentehuis staat 'De godin van de Bocq' uit brons van de kunstenaar Jef Lambeaux . Een monumentale trap met bovenaan 4 beelden in carraramarmer arbeid, onderwijs, gerechtigheid, recht en boven een kroonlijst met 6 standbeelden in Euvillesteen : bijstand, armen, financiën, veiligheid, volksgezondheid, solidariteit.
Onmogelijk om een reservatie te maken voor het zwembad via het telefoonnummer op de aangegeven uren. Zeer frustrerend en echt niet professioneel.
Heel goed onthaald, vlotte dienstverlening
Nou ja, het is een gemeente. Het werkt en soms ook niet. Voor verschillende zaken die u daar moet ondernemen, kunt u relatief eenvoudig online een afspraak maken. Er is een fotohokje voor pasfoto's, een wachtkamer en het personeel is vriendelijk. Het merendeel van het personeel spreekt Frans, slechts weinigen spreken Nederlands. De vorige keer sprak de persoon die mij hielp alleen Frans, dus haar collega kwam als tolk langs en hielp mij.
Nogal verrast om deze plek in Brussel te zien na hier bijna 2 jaar gewoond te hebben. We kwamen dit gebouw tegen tijdens het fietsen door Brussel. Verbazingwekkende architectuur vergeleken met andere gemeenten in Brussel. Ik weet alleen niet hoe het personeel binnen werkt, aangezien het gebied een behoorlijk gemengd ras is. Zal misschien in de zomer nog een keer langskomen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid