facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gemeentehuis Kampenhout

Gemeentehuis Kampenhout
Adres: Gemeentehuisstraat 16, 1910 Kampenhout, België
Telefoonnummer: 016 65 99 11
Staat: Vlaams Gewest
District: Vlaams-Brabant
Stad: Kampenhout
Route: Gemeentehuisstraat
Huisnummer: 16
Postcode: 1910


Openingstijden

maandag: 09:00–11:45
dinsdag: 09:00–11:45, 17:00–19:45
woensdag: 09:00–11:45
donderdag: 09:00–11:45
vrijdag: 09:00–11:45
zaterdag: Gesloten
zondag: Gesloten

Recensies
Wij Wonen nu 4 jaar in kampenhout Dat is hier toch erg in kampenhout om te wonen. Dat is al 4 keer op een jaar Dat er in de tritstraat werkmannen van vreemde origine de stoep openbreken. Beginnen zij om 7 uur belletje trek te spelen aan de mensen hun deur en gaan dan weer weg. even nadie bonken zij u kloppen zij aan u deur tot je opendoet. Kennen niks van nederlands engels frans duits maar wel een vreemde taal. komen in u garage voor een paar onnozele stappen tellen. Ik zal maar 5 sterren plaatsen anders komt mijn review niet aan
Graag wil ik mijn oprechte dankbaarheid en tevredenheid uiten over de buitengewone ervaring die ik onlangs bij uw gemeentehuis heb gehad. Ik heb in verschillende gemeentes gewoond en ik moet zeggen dat de service die ik bij jullie heb ontvangen boven alles uitsteekt.nnVanaf het moment dat ik binnenkwam, voelde ik me zeer welkom. De medewerkers waren vriendelijk, attent en uiterst behulpzaam. Ze namen de tijd om naar mijn vragen te luisteren en gaven duidelijke en deskundige antwoorden. Ik waardeer hun geduld en professionaliteit enorm.nnWat me vooral opviel, was de warme en vriendelijke sfeer die in het gemeentehuis heerst. Ondanks de drukte en de vele taken die jullie moeten uitvoeren, slaagden jullie erin om elke bezoeker individueel en persoonlijk te benaderen. Dit maakte mijn bezoek niet alleen efficiënt, maar ook aangenaam.nnIk ben er trots op dat ik in een gemeente woon waar de dienstverlening aan de burgers op zo'n hoog niveau staat. Jullie inzet en toewijding zijn werkelijk bewonderenswaardig. Het is duidelijk dat jullie niet alleen bekwaam zijn in jullie werk, maar ook een passie hebben om anderen te helpen.nnIk wil graag mijn waardering en erkenning uitspreken voor alle medewerkers van het gemeentehuis van Kampenhout. Jullie hebben een uitstekend team dat de belangen van de inwoners serieus neemt en er alles aan doet om een positieve ervaring te creëren. Ik ben oprecht blij met jullie manier van werken en ik wilde dit even met jullie delen.nnNogmaals hartelijk dank voor de geweldige service die jullie bieden. Jullie maken echt een verschil in het leven van de mensen in Kampenhout.nnBlijf vooral zo doorgaan!
Containerpark Kampenhout is hopeloos. Om karton moet men zelfs een ‘afspraak’ maken. Zelfs al lopen er maar 2 mensen rond ongetwijfeld gehele containerpark ‘moet men zich aan procedures’ houden. Verspilling middelen.
Men moet bijna geleerd hebben voor de chaos van borden te kunnen ontcijferen.nSlechts 1 dag per week open voor de normale werkende mens. Waardoor enorm veel volk en file.. Na al een uur in de file gezeten te hebben op de baan..nHier word men niet goed.
Ik vroeg mijn rijbewijs dinsdag aan en kon hem woensdag al komen ophalen! Veel sneller in vergelijking met vrienden in andere gemeente's.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid