facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gemeentehuis Boom

Gemeentehuis Boom
Adres: Antwerpsestraat 44, 2850 Boom, België
Telefoonnummer: 03 880 18 00
Staat: Vlaams Gewest
District: Antwerpen
Stad: Boom
Route: Antwerpsestraat
Huisnummer: 44
Postcode: 2850


Openingstijden

maandag: 09:00–12:30
dinsdag: 09:00–12:30, 15:30–19:30
woensdag: 13:00–16:00
donderdag: 09:00–12:30
vrijdag: 09:00–12:30
zaterdag: Gesloten
zondag: Gesloten

Recensies
De dames van loket 1 & 2 van het gemeentehuis van Boom hebben echt indruk op me gemaakt met hun uitzonderlijke toewijding en professionaliteit. Vanaf het moment dat ik binnen kwam, voelde ik me welkom en goed verzorgd. Ze hebben niet alleen hun taken efficiënt uitgevoerd, maar ze deden ook extra moeite om ervoor te zorgen dat al mijn vragen werden beantwoord en mijn behoeften werden vervuld. Hun vriendelijkheid en bereidheid om te helpen zijn echt bewonderenswaardig. Ik zou hun service ten zeerste aanbevelen aan iedereen die hulp nodig heeft bij gemeentelijke zaken in Boom.
na online zelf een foutje te hebben gemaakt met het bestellen van parkeersverbod borden even gebeld, allemaal vriendelijke mensen aan de lijn gehad die echt behulpzaam waren!
Zeer onbeleefd, zelfs puberaal.nnHet lijkt wel of ze de bewoners niet willen helpen.nnDiep teleurgesteld in dit gemeentehuis.
Wat een ranzig onbeschofte vrouw aan de telefoon, Heidi van dienst mobiliteit foei foei foei zo boertig!
Ik had een afspraak en zij hebben dat ook bevestigt . Toen ik daar ging , was de mevrouw afwezig en ik was 30 minuten in het wachtlokaal aan wachten . Nu moet ik nog 1 maand voor de volgende afspraak wachten . Toen ik info vroeg , niemand wist niets... de secretaresse aanwezig, onbeleefd zoals gewoonlijk ... maar in werkelijkheid is dit uw taak en zou ik als burger door u moeten worden geholpen. En als u afwezig bent gewoon verwittigen , niet bevestigen . Toch bedankt voor de topservice
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid