facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gemeentehuis Asse

Gemeentehuis Asse
Adres: Gemeenteplein 1, 1730 Asse, België
Telefoonnummer: 02 454 19 19
Staat: Vlaams Gewest
District: Vlaams-Brabant
Stad: Asse
Route: Gemeenteplein
Huisnummer: 1
Postcode: 1730


Openingstijden

maandag: 08:00–17:00
dinsdag: 08:00–19:00
woensdag: 08:00–17:00
donderdag: 08:00–17:00
vrijdag: 08:00–17:00
zaterdag: Gesloten
zondag: Gesloten

Recensies
Mooi gemeentehuis. Gekend uit de kinderserie Samson en Gert.nHet neoclassicistische gebouw dateert uit de periode 1861-1864. Het oorspronkelijk ontwerp was van architect L. Spaak. De passerelle naar het nieuw administratief centrum is een ontwerp van architect W. De Troch 1991.
Het is beter om geen haast te hebben, want het kan meer dan een week duren om een afspraak te krijgen :-
Amaai mijn man belde mij juist omdat hij 5min te laat was op zijn afspraak van 17u45 . En jullie collèges heeft zelft gezegt dat hij tegen 18u mag komen want hij komt van zijn werk in Londerzeel . Ik vind deze schandalig wij zitten vast als 4maandden door dat voor een huis te kopen 3keer dat wij niet konnen teken !!nDas niet omdat we in een gemeente werken dat we de mensen zo moeten handige of dat we iemand zijn ! Iederen is een mens ! Maar jullie zijn blijkbaar niet MENSELIJK !nTôt volgende weeknEn ik zal met plezier mee komen en zullen daar om 18u staan !
De medewerker had psychische problemen, hij sprak niet tenzij ik het hem vroeg en ik kwam naar hem toe om de informatie op te nemen, maar ik ontdekte dat ik meer weet dan hij.
Frauduleus jaarmarktcomite van zellik. Jaarmarktbestuur steekt prijzengeld van deelnemers aan de paardenprijskampen in eigen zak! Burgemeester en schepenen op de hoogte gebracht en doen hier niets aan. Durven zelfs de telefoon niet meer opnemen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid