facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gemeente Ranst

Gemeente Ranst

Info

Welkom op de officiële facebookpagina van de gemeente Ranst. Volg het laatste nieuws uit onze gemeente, blijf op de hoogte van alle leuke evenementen en denk en praat met ons mee.

Geschiedenis

Onze gemeente is vooral bekend om zijn fruitteelt, waardevolle monumenten en mooie wandel- en fietspaden. Het afwisselende landschap met weiden, (fruit)boomgaarden, bossen en kasteeldomeinen, alsook het rijke verenigingsleven zorgen ervoor dat het hier aangenaam is om te wonen.

Met haar gunstige ligging nabij Antwerpen en Lier is onze gemeente makkelijk bereikbaar voor iedereen: met het openbaar vervoer, met de wagen via de autostrades E 313 en E 34 en zelfs per schip via het Albertkanaal!
Ook aan de fietsers en wandelaars werd gedacht: Ranst heeft een uitgebreid netwerk van wandel- en fietspaden uitgebouwd.
Ranst heeft veel “buren”; ze wordt omringd door maar liefst 7 gemeenten: Schilde, Zoersel, Zandhoven, Nijlen, Lier, Boechout en Wommelgem.

Ranst is ook een gemeente met een bruisend verenigingsleven. Het hele jaar door worden tal van sportieve, culturele en jeugdactiviteiten en evenementen georganiseerd.

Adres: Gustaaf Peetersstraat 7, 2520 Ranst
Telefoonnummer: 03 485 79 69
Stad: Ranst
Route: Gustaaf Peetersstraat 7
Postcode: 2520


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:00
Dinsdag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Gemeente Ranst telefoonnummer, Gemeente Ranst afspraak maken, Gemeente Ranst Bevolking, Gemeentehuis Ranst, Gemeenteraad Ranst, Gemeente Ranst technische dienst, Gemeentehuis Ranst openingsuren, Gemeente Ranst ruimtelijke ordening
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Den Boomgaard Den Boomgaard 1 km Overzichtelijk en netjes ingedeeld. De verkopers brengen hun koopwaar aan de man aan ...
Broodjesboetiek maxime Broodjesboetiek maxime 3 km Lekkere broodjes, snel klaar en vriendelijke dame achter de toog... Top voor een snel...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid