facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gemeente Jabbeke

Gemeente Jabbeke

Info

Gemeente Jabbeke

Geschiedenis

Jabbeke is voor altijd verbonden met de expressionistische schilder Constant Permeke (1886-1952). In zijn woonhuis en atelier ' De vier winden' is nu het Museum Constant Permeke gevestigd, waar een belangrijk deel van zijn oeuvre is tentoongesteld.

Adres:
Telefoonnummer: 050/81 02 11
Stad: Jabbeke


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Gemeente Jabbeke stedenbouw, Www Jabbeke be link thermocar, Verkaveling Jabbeke, Sinterklaas Jabbeke, Nieuw gemeentehuis Jabbeke, Cultuur Jabbeke, Sportdienst Jabbeke, Algemeen directeur Jabbeke
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Jabbeke Jabbeke 790 meter Jabbeke is a municipality located in the Belgian province of West Flanders. The munic...
Recensies
in het gemeentehuis van Varsenare werd je vroeger vriendelijk geholpen, nu niet meer. ze zit er met een vies gezicht en heeft geen goesting om te werken, fijne dienstverlening Jabbeke!
Bij de bevolkingsdienst wordt je neus afgebeten en krijg je steeds verwijten naar je kop altijd door dezelfde persoon. Ik ken mensen die bijna niet durven gaan of wenend buiten gekomen zijn. Slechtste 'dienstverlening' ooit.
Vriendelijk mensen en super dienst
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid