facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gema Concept BVBA

Gema Concept BVBA

Info

Leveren en plaatsen van PVC en aluminium ramen, deuren en rolluiken met oog voor detail en kwaliteit. Vrijblijvende offerte en showroom op afspraak!



"Gema Concept BV is gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van ramen & deuren. Dit zowel in PVC, aluminium als hout. Naast ramen en deuren leveren en plaatsen wij ook rolluiken, zonwering, vliegenramen en garagepoorten."
Adres: Grote Goddaard 6, 2000 Antwerpen
Telefoonnummer: 03 297 56 41
Stad: Antwerp
Route: Grote Goddaard 6
Postcode: 2000


Recensies
Wij zijn heel blij met onze keuze voor GEMA concept voor de plaatsing van onze aluminium ramen. Van bij het begin waren Geoffrey en Magdalena vlot bereikbaar. Afspraken voor de opmaak van een offerte, opmeting, plaatsing zijn steeds strikt nagekomen. De communicatie was over heel de lijn steeds heel helder en correct. Beloftes werden nagekomen. We ontvingen waardevol advies en begeleiding bij ons project. Na een eerste bezoek ontvingen we een duidelijke en overzichtelijke offerte. De verhouding prijs/kwaliteit was erg goed. Na de definitieve opmeting volgde snel een afspraak voor de plaatsing. De plaatsing en de afwerking van de ramen is écht vakmanschap!! De werkmannen van GEMA werken zeer proper en met respect voor de woning én de bewoners. Wij bevelen GEMA Concept absoluut aan als partner voor de plaatsing van ramen.
Betrouwbare en correcte leverancier voor ramen , deuren en garagepoorten met bovendien een excellente service na verkoop waarbij een technisch defect meteen werd aangepakt door een professioneel serviceteam. Bedankt Gema Concept !
Bij een verbouwing krijg je wel wat mensen over de vloer. Daarbij was Geoffrey, Magdalena en hun team van plaatsers een verademing. Vlot en proper geplaatste ramen, een klein probleempje met de levering werd netjes en professioneel opgelost zoals het hoort. Bedankt!
Zeer goede service en kwaliteit. Planning en afspraken netjes opgevolgd. Een absolute aanrader !
Ik doe normaal nooit recensies, maar als het echt goed is mag het ook gezegd worden. Duidelijke offerte, nauwgezette opmeting, goed advies, heldere communicatie, vlotte bereikbaarheid, tijdige oplevering, geen verrassingen, perfecte plaatsing in mijn geval van twee buitendeuren, een raam en een binnendeur en een heel professionele en vriendelijke crew die de plaatsing uitvoert. Als alle aannemers maar zo waren ... Ik vond Gema in elk geval een aanrader !
Correcte opvolging van start tot afwerking met zeer persoonlijke service. Ik kan daarom Gema concept zeker aanraden voor het plaatsen van nieuwe ramen.
Geoffrey, Magdalena & team; hartelijk dank om met ons mee te denken, voor de uitvoering en correcte opvolging. Van A tot Z zeer tevreden. Ben je op zoek naar een betrouwbare partner voor je ramen, aarzel dan zeker niet om voor Gema Concept te kiezen!
Punctuele, accurate en vriendelijke service over de hele lijn, vanaf het eerste contact tot het opmeten en plaatsen van de ramen. Een tevreden klant!
Enkele jaren geleden met Gema Concept al onze ramen en rolluiken laten vervangen. Vorige week hadden wij een probleem met een rolluik en dit zijn ze gisteren komen oplossen. Naast een goede plaatsing staan zij dus ook garant voor een top service !!
Samenwerken met Gema concept BV is een aanrader. Vanaf het begin tot de plaatsing van de ramen. Ze communiceren zeer vlot en bieden volledige transparantie in hun offertes. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. Ook tijdens de plaatsing verliep alles vlekkeloos letterlijk en figuurlijk alles werd zeer mooi afgekit. Indien prijs/kwaliteit, transparantie en communicatie voor u belangrijk is dan kan ik hen alleen maar aanraden. Doe zo verder !
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Gema Concept BVBA.

Antwerp bedrijf

openingstijden, locatie, vervoer. Grote Goddaard 6 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Gema Concept BVBA adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Gema Concept BVBA. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Gema Concept BVBA delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Hovre PR & Events De Hovre PR & Events 130 meter Een heel fijn PR bureau dat verschillende kwaliteitsmerken in fashion, food en lifest...
Keoon Keoon 133 meter Empatische fotograaf die kwaliteit levert waar je stil van wordt.
Day One - Consumer Science Day One - Consumer Science 187 meter Werk mee aan onderzoeksprojecten als testpersoon, mystery shopper, enquêteur of panel...
thestudream thestudream 231 meter The New concept of furniture rental for students
WDpictures WDpictures 240 meter WDpictures Photography and FineArt
Kreglinger Kreglinger 287 meter Vertaald door Google Place to be voor speciale ingrediënten Origineel Place to be fo...
DRT Gietvloeren België DRT Gietvloeren België 409 meter Ik ben niet tevreden over de gietvloer: strepen zichtbaar, blaasjes, putjes. Er werd ...
Unbox Unbox 411 meter unbox work, unlock life
Content Cats Content Cats 437 meter Content Cats is een strategisch communicatie- en PR-bureau.
Whitewood Whitewood 437 meter Dit bedrijf doet alles behalve correct, ik heb problemen gehad met mijn studio toen i...
Hakuna Academy Hakuna Academy 452 meter De binnentuin is tijdens de openingsuren vrij toegankelijk voor iedereen. Koninklijk...
MaisonPR België MaisonPR België 452 meter MaisonPR is hét PR bureau gericht op kwalitatieve PR voor (internationale) beauty-, m...
Innovation for A Innovation for A 452 meter Innovation for A is een Belgisch bedrijf dat zich hoofdzakelijk focust op stadsvernie...
Virtual PA Virtual PA 465 meter Helpt Directeuren en Ondernemers met het creëren van meer rust en tijd, zodat zij zic...
EE.brands EE.brands 486 meter EE.Brands is een dynamisch agentuur dat modieuze collecties verdeelt in het commercië...
Avantida Avantida 497 meter We are a young company that believes that we can make a real difference in the world ...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid