facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gelincik DUGUN Sarayi

Gelincik DUGUN Sarayi

Info

DUGUN SALONU VE OZEL EGLENCE YERI OLARAK CALISMAKTA

Adres: RUELLE AUX LOUPS, 6140 Fontaine-l'Évêque
Telefoonnummer: 0032 497 54 53 66
Stad: Fontaine-l'Évêque
Route: RUELLE AUX LOUPS
Postcode: 6140


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Maison du Peuple (Bruxelles) Maison du Peuple (Bruxelles) 47 km Vertaald door Google Het personeel en de baas zijn cool. Nou, het zijn vrienden, ikze...
Recensies
Mooie kamer binnen, aardig personeel en fatsoenlijk eten. Maar de buitenkant is misselijkmakend, en ik weeg mijn woorden, geur, afval, onkruid, gevels, alles moet de revue passeren... We kwamen aan op de plek waarvan we dachten dat de kamer verlaten was. Ik hoop dat deze opmerking door de eigenaren wordt gezien om dit allemaal te verhelpen, want ik was er niet alleen om dat te denken.
Mooie grote trouwzaal met over het algemeen een goede organisatie. Vrijwel alles wordt professioneel gedaan. Kleine zaal ook voor kleine evenementen. Springkasteel voor kinderen. Denk er misschien aan om voldoende toiletpapier neer te leggen om je handen te drogen.
Het is een prachtige trouwlocatie, al is de parkeerplaats niet bepaald genoeg
Super goed schoon mooie service de baas ja d'ores zehra
Geweldige kamer en mooie inrichting
Mooie kamer, zeer ordelijke en professionele servers. Door nadelen is het eten niet verschrikkelijk, het enige dat werd geserveerd was bevroren koken. Candybar beschikbaar maar tegen betaling.
Een uitstekend bedrijf met ervaren vriendelijke personeelsservice. Daarnaast is de eigenaar van de zaak een mensenwezen die met zijn warme lachende gezicht een troon in de harten heeft gezet.
Zeer mooie ontvangstruimte zeer goed uitgerust Maar gebrek aan glimlachen van het kamerpersoneel en als je dan mensen hebt die Turks spreken, geen tractie om het verloop van de bruiloft uit te leggen.
Goed ingerichte trouwzaal. Betere service dan het gemiddelde voor andere trouwlocaties in Brussel.
Ik hou zo mooi van haar
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid