facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Geldof P. NV Woodrecycling

Geldof P. NV Woodrecycling

Info

Geldof recycleert alle houtafval, afbraakhout, dakspalten, deuren, ramen, paletten, .... Het afgewerkt produkt is een volwaardige grondstof die kan toegepast worden in de spaanderplaat industrie of als BIOMASSA.

Geschiedenis

GEEF NIEUW LEVEN AAN UW HOUTAFVAL!

Recycleren is een noodzaak in onze huidig samenleving. De afvalberg groeit voortdurend en grondstoffen worden schaars. We moeten dus samen aan dit probleem werken.

Recyclagebedrijf Geldof zorgt al meer dan 15 jaar voor de recyclage van hout. Alle soorten houtafval, van paletten tot afbraakhout, worden bij de firma Geldof gereinigd, gezeefd en ontdaan van vreemde materialen om zo tot een volwaardige grondstof te komen. Houtafval krijgt, in de vorm van houtchips, dus een nieuwe bestemming als vervangproduct in de productie of als energiedrager in brandstof.

De firma Geldof is een recyclagebedrijf dat al meer dan 40 jaar actief is op de houtgrondstofmarkt. Wij kennen dus de eigenschappen die nodig zijn voor een kwaliteitsvolle inzet van hout en houtchips. Vers hout uit de bosontginning werd bij Geldof reeds vroeg vervangen door rest- en recyclagehout.

Adres: Vlamingstraat 8, 8560 Wevelgem
Telefoonnummer: +3256410260
Stad: Wevelgem
Route: Vlamingstraat 8
Postcode: 8560



op zoek naar gerelateerd: Geldhof Wevelgem Openingsuren, Geldhof Hout, Geldof Harelbeke, Houtrecyclage, Afvalhout verkopen, Opkoper hout, Recyclage hout kopen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Trampoline Park Hajump Trampoline Park Hajump 5 km Vertaald door Google Waardeloos Origineel Nul
Recensies
bedrijf om te vermijden, helemaal niet aan de top
Recyclage is hun prioriteit
Bedrijf om niet serieus te zijn in zijn activiteiten!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid