facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor GEKKOschool

GEKKOschool

Info

Een muzische kleuterschool, 100% voor kleuters!

Geschiedenis

Kleuterschool - 100% voor kleuters



"Een unieke autonome kleuterschool 100% voor kleuters. Met een een expertisekennis, een dynamische muzische werking en een gedreven team. Dit alles in een hedendaags architecturaal gebouw van Architect Gianni Cito dat naadloos aansluit bij het verleden van dit dorp en zijn schoolingang, het oude gemeentehuis 1937, als teletijdmachine gebruikt naar hun eigentijds ingericht kleutergebouw."
Adres: Dorp 19, 2820 Bonheiden
Telefoonnummer: 015512261
Stad: Bonheiden
Route: Dorp 19
Postcode: 2820



op zoek naar gerelateerd: Klimop Bonheiden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
GeBoschool GeBoschool 95 meter Mijn geweldige basisschool
Recensies
Wat brengen wij graag onze kleuter hier naartoe... en we zouden graag zelf blijven, in deze warme omgeving, waar zoveel mogelijk is, waar buiten de klasmuren gekeken wordt, in verbinding met de omgeving en elkaar... Gelukkig worden we goed op de hoogte gehouden worden door de aanspreekbare directie en leerkrachten en kunnen we regelmatig binnenkijken met wat foto's. Topstart voor de schoolcarrière!
GEKKO is een autonome kleuterschool waar het kind echt centraal staat. Het dynamisch team pakt steeds uit met een nooit geziene kleuterwerking. Hun schoolgebouw is nieuw en modern maar verbonden met de geschiedenis van Bonheiden want hun hoofdingang is immers het oude gemeentehuis van Bonheiden. Ze houden tal van projecten en hun projectweek op het einde van het schooljaar zijn onvergetelijke momenten. De school is dan helemaal aangekleed tot het schoolteam toe. Ook trekken ze erop uit naar kinderboerderijen, dierentuinen, technopolis, de Munt in Brussel en het muziekinstrumentenmuseum, naar het Nationaal orkest, dromen in de Efteling,... De kleuters kunnen zelfs genieten van het echte tuinieren en trekken geregeld naar de natuur in de buurt. Om veilig op stap te kunnen gaan zijn er ook geregeld verkeerslessen want als 10op10 - school dragen zij verkeersveiligheid hoog in het vaandel. Hun muzische zolder brengt poppenkastverhalen, sprookjes en vertellingen maar ook de muziekjuf gaat er wekelijks aan de slag. Muzische inspiratie hebben ze in overvloed. De sportinfrastructuur is nog niet gezien in een Vlaamse kleuterschool met de begeleiding van een full - time sportjuf voor beweging, schrijfdans, verkeer en watergewenning. Het is een school dat 100% voor kleuters leeft en er alles aan doet dat elke kleuter zich hier goed voelt.Dat is 100% zeker!! Ga zelf eens een kijkje nemen...
De beste school.
Jammer dat er maar 4 kleuterjaren zijn. Alleen al omwille van deze school zou je kinderen bijmaken. Wat een warm gedreven en gepassioneerd team. Sterke ecologische focus en bijzonder creatief geïnspireerd. Muzische zolder, theater, themaweken, tal van gezellige initiatieven en wonderlijke muzikale schoolvoorstelling met alle kleuters. In de inkomhal worden de kinderen 's ochtends ondergedompeld in het thema van de week met sprookjesachtige filmmuziek en uitgebreid decor. De allermooiste kleutertijd. Feeling blessed and thankful.
Vertaald door Google Topschool! Origineel Top school!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid