facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Geitenboerderij De Volle Maan

Geitenboerderij De Volle Maan

Geschiedenis

Geitenboerderij De Volle Maan, uitgebaat door Bart en Kathelijne, is een kleinschalige biologische boerderij gelegen aan de rand van de Vlaamse Ardennen.

Bezoek onze boerderij en kom het ruim assortiment aan zuivere biologische natuurproducten, op basis van rauwe geitenmelk, ontdekken!
U kan ons ook vinden in horecazaken en geselecteerde klein- en groothandel (o.a. Bioplanet)
Zin om onze boerderij in werking te zien en te blijven logeren? Dat kan! In een afzonderlijk huisje kan je met 7 personen logeren en er gezellig koken op het AGA-fornuis. 's Morgens bieden wij u dan een lekker biologisch ontbijt aan.



"Biologische en artisanale geitenkaas en rauwe geitenmelk. We hebben een hoevewinkel met onze zuivel en enkele biologische nevenproducten voor het aperitief of het ontbijt, alsook biologische wijnen. Op zaterdag verkopen we ook gist en desembrood van De Trog.We verwerken 100% onze eigen melk, verkregen van de geitjes op de boerderij. Mensen kunnen ook bij ons terecht voor een heerlijke overnachting in de B&B. Daarnaast is er ook plaats om een ijsje van geitenmelk of een lekkere kaastaart te consumeren. En breng gerust eens een bezoekje aan de lammetjes!"
Adres: IJshoutestraat 70, 9520 Sint-Lievens-Houtem
Telefoonnummer: 09/3623155
Stad: Sint-Lievens-Houtem
Route: IJshoutestraat 70
Postcode: 9520


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Geitenboerderij leuven, Geitenboerderij Wuustwezel, Geitenboerderij Kruibeke, Geitenboerderij Garry, Geitenboerderij Impe, Geitenboerderij Retie, Geitenboerderij Kinrooi, Bio geitenkaas
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Limousinhoeve De Limousinhoeve 884 meter Fantastische slager waar ik al veel van geleerd heb! Mooie producten. Vlees smaakt he...
Suikerwaren Hermie Suikerwaren Hermie 4 km Suikerwaren Hermie is al meer dan 50 jaar een vaste waarde op de markt in de verkoop ...
Recensies
Super lekker zeer uitgebreid aanbod en dit alles vanuit een ecologisch bewuste boerderij die het beste voorheeft met mens en dier. Bedankt om elke dag weer al dit lekkers op tafel te toveren!
Zeer mooie boerderij die zich niet alleen inzet voor het produceren van Bio-producten, maar ook dierenwelzijn en klimaat. Je kan alles over hun CO2-verbruik en oplossingen terugvinden op hun website of zelf langsgaan op het bedrijf. De mensen zijn zeer vriendelijk en geven graag uitleg bij hun visie over de klimaatproblematiek en over hun Biologisch geitenbedrijf. Zeker een aanrader om eens te bezoeken indien mogelijk! Geeft je echt een andere kijk op de zaken!
Hygiëne op de eerste plaats. Heerlijke gerechten zoals de quiche van geitenkaas met appel. Gebakje met vijgen en geitenkaas... Lekker vers biologisch brood en versgemaakte confituur. En uiteraard de geitenkaas. Zeker een aanrader! Groetjes Erik en Marcella
Mooie winkel en goede kwaliteit
Super ervaring, knap om te zien hoe ze daar met passie volledig biologisch te werk gaan! Super lekker ontbijt en zeer uitgebreid ook de hoofdgerechten zijn een aanrader. Er is ook een winkel met een uitgebreid aanbod aan lekkernijen. Wij hebben er 2 dagen vertoefd en komen zeker nog ooit terug!
Heerlijke kazen,ijsjes en bijhorende producten met een hele vriendelijke bediening en goede uitleg. Ideaal om uw kindje eens te laten kijken hoe de geitjes leven en kaas gemaakt word.
Super kazen, bio prijs/kwaliteit top. Tot de volgende keer!
Alleen al voor het ontbijt verdienen ze 5 sterren. Wat een luxe! Kraakvers, heerlijk biologisch en ultrakorte keten. Een extra pluim voor het ruime aanbod aan thee. Top!
Rustgevend plekje, topproducten te verkrijgen en altijd leuk om even de geitjes te gaan begroeten.
Onlangs naar een wijnproeverij geweest in de prachtige B&B van de volle maan . Zeer lekkere kaasjes gegeten in combinatie met lekkere biologische wijnen. Mooie winkel met een ruim aandbod aan kazen, wijn en andere biologische produkten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid