facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Geert Laenen Osteopathy for horse & rider

Geert Laenen Osteopathy for horse & rider

Info

Osteopathie is meer dan de klacht behandelen, osteopathie is de OORZAAK zoeken, deze aanpakken en oplossen. Wanneer je als ruiter/eigenaar merkt dat het paard niet meer presteert, vermoeid aanvoelt, tegenwerkt kan dit een indicatie voor osteopathie zijn.

Geschiedenis

Na mijn secundaire studies aan het K.T.A. ben ik in 2001 in Antwerpen afgestudeerd als kinesitherapeut. De jaren nadien heb ik verschillende bijscholingen gevolgd voornamelijk in het vakgebied van de humane manuele therapie en de sport kinesitherapie.

De passie om met paarden te gaan werken heeft me er in 2002 toegebracht om me in te schrijven aan het International College for Research on Equine Osteopathy of kortweg I.C.R.E.O. Juni 2005 ben ik dan met het thesis onderwerp “Deformational Occiput Plagiocephaly” cum lauda afgestudeerd. Heden volg ik aan de International Academy of Osteopathy nog een opleiding tot humaan osteopaat. Het behandelen en begeleiden van zowel paard als ruiter is mijn opzet van een behandeling. De ruiter kan zowel op locatie, als in mijn praktijk te Geel behandeld worden.

Buiten de paarden is wild en biotoop beheer nog een grote passie van mij. In mijn schaarse vrije tijd probeer ik ook zoveel mogelijk tijd door te brengen met mijn vriendin Christel en ons zoontje Fréderic.

Adres:
Telefoonnummer: 014 70 38 90
Stad: Geel


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pure Health: praktijk voor osteopathie, gezondheid en schoonheidszorgen Pure Health: praktijk voor osteopathie, gezo... 4 km Eef en Jo zijn hele lieve, professionele mensen met een hart voor hun klanten. Ze wer...
Recensies
Fijne man, doet echt wat hij moet doen, neemt alle onderdelen van je paard mee. Communiceert duidelijk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid