facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Geelse Slotencentrale

Geelse Slotencentrale

Info

Voor een optimale beveiliging van uw eigendom.
Gratis advies en prijsofferten van specialisten met meer dan 20 jaar ervaring.

Geschiedenis

Sloten en sleutels



Veiligheid voor alles: ziedaar het devies van sleutel- en slotenspecialist Geelse Slotencentrale. Een nieuwe winkel, jazeker, maar de zaakvoerder heeft al twintig jaar voor sleutelgroothandel De Oude Pik in Borgerhout gewerkt. Wij weten dus alles over beveiliging, en bieden u een heel ruim assortiment sloten, sleutels, brandkasten, en gepantserde en inbraakwerende deuren aan. Op basis van uw specifieke woon- en/of werksituatie zoeken we samen de beste sleutel-op-de-deur oplossing!



Ons aanbod

Wij werken alleen met de beste merken: veiligheidcilinders van EVVA, sluitsystemen van DOM, ABUS-sloten, brandkasten van Format, Corbin, Viro, Technomax, enzovoort. Wij hebben op elk moment een ruime sloten- en sleutelstock – mede dankzij onze samenwerking met De Oude Pik. Verder vindt u hier brievenbussen en huisnummers, en uiteraard altijd het beste advies!

Een veiligheidsysteem plaatsen, deur openen, of geforceerd slot herstellen? Reken op onze snelle service!



Voorproefje?

Weet u al welke slot- en sleutelcombinatie u zoekt? Of hebt u nog geen idee? Kom (vrijblijvend) langs in onze zaak: wij hebben er verschillende demomodellen, zodat u meteen weet of er een systeem bij is dat u ligt. U vindt ons in het commerciële centrum van Geel – perfect bereikbaar dus!
Kwaliteitsloten en -sleutels



Wooncomfort begint bij een gerust gemoed. Een gevoel van veiligheid. De zekerheid dat ongewenste bezoekers geen kans maken. Daarom maken wij werk van een kwalitatief hoogstaand aanbod sloten en sleutels. Maar u vindt hier ook brandkasten, brievenbussen, en huisnummers in verschillende uitvoeringen. Geelse Slotencentrale heeft voor alles (letterlijk) een sluitende oplossing!



Meer dan sloten

Wij verkopen (hang)sloten en sleutels voor woningen, kantoren, appartementen, bedrijven, enzovoort. Zowel standaardmodellen, als de nieuwste elektronische producten. Bent u op zoek naar een antipaniekslot? Of een systeem met meerdere veiligheidspunten? Wij helpen u graag. In onze zaak vindt u daarnaast een uitgebreid assortiment brandkasten en kluizen. Staat u voor een gesloten deur? Werd uw slot geforceerd? Wij depanneren u snel en efficiënt!



Uw zekerheid

Wij werken samen met De Oude Pik in Borgerhout, een kleinhandelaar in ijzerwaren, brandkasten, mechanische beveiligingsystemen, en elektronische sloten. En daarnaast een groothandel in sloten en gepantserde deuren. Dankzij dat partnerschap bent u altijd zeker van de juiste oplossing. Want De Oude Pik heeft een uitstekende reputatie in de beveiligingswereld. Tot binnenkort in Geel?

Adres: Stationsstraat 106, 2440 Geel
Telefoonnummer: 014 58 78 00
Stad: Geel
Route: Stationsstraat 106
Postcode: 2440


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Slotenmaker Geel Nieuwstraat Openingsuren, Slotenmaker Mol, Slotenwebshop, Winkhaus dealer België, Deurbeslag Geel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Slotenwebshop Slotenwebshop 46 meter Sleutels laten maken die op een paar minuten klaar waren. Voor een brievenbusslotje b...
Recensies
Prima service! Sleutel paste eerst niet, maar hebben zonder probleem opgelost!
Super snel en vriendelijk verder geholpen.
Produkten die op de website besteld kunnen worden komen niet overeen wat je in de winkel te zien krijgt , winkel was een oude variant met minder gunstige eigenschappen
Heel vriendelijke bediening en alles zeer veilig ivb met corona.
Snelle service. Goede uitleg
Van een voorraad gesproken... speciale maten cilinders die vind je hier. Super service ook.
Online veiligheidssleutels bijbesteld, prima afgehandeld. Na een paar dagen had ik ze in de brievenbus.
Perfecte service En eindelijk is iemand die alles weet over alles wat hij verkoopt. 5 sterren en super aanbevolen!!!
Geen lange wachttijd. Snel geholpen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid