facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ge-fibo

Info

Sterk Omringd Ondernemen



"Wij nemen je volledige boekhouding aan, gaande van het verwerken van de facturen tot het opstellen van de balans. Op die manier kan jij je volop concentreren op datgene wat echt belangrijk is, nl. de werking van je onderneming. We doen dit voor eenmanszaken en vennootschappen, voor ondernemers in bijberoep en in hoofdberoep, alsook voor startende ondernemers. Wij denken graag met je mee en zorgen voor advies op maat. We volgen je bedrijf op de voet en houden rekening met alle relevante indicatoren. Om dit te kunnen realiseren, leggen we sterk de focus op een permanent bijgewerkte, digitale boekhouding. Op deze manier heb je als ondernemer quasi real-time inzicht in de cijfers en kunnen wij tijdig en vooral goed verstaanbaar advies verlenen"
Adres: Bredabaan 675, 2930 Brasschaat, België, 2930 Brasschaat
Telefoonnummer: +3236535350
Stad: Brasschaat
Route: Bredabaan 675, 2930 Brasschaat, België
Postcode: 2930


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Difibo
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
van Gogh verzekeringen van Gogh verzekeringen 585 meter Goeie service... leuk persoon
Zakenkantoor Alfons & Marc Van Oerle N.V. Zakenkantoor Alfons & Marc Van Oerle N.V. 766 meter Zeer bekwame makelaar met objectief advies en klantgerichte oplossingen.
Janssen en Janssen verzekeringen Janssen en Janssen verzekeringen 1 km Vertaald door Google Super! Origineel Super!
Delcroix Verzekeringen Delcroix Verzekeringen 1 km Heel vriendelijk en je wordt enorm snel geholpen
Vigrofin Vigrofin 1 km Erwin en zijn team zijn volwaardige, betrouwbare en respectabele verzekeraars. Intuss...
Recensies
Reeds enkele jaren zijn wij klant bij Ge-fibo. Op die tijd is ons bedrijf fel veranderd en gegroeid en telkens opnieuw staat ge-fibo ons daarin bij als partner. Steeds paraat met de meest recente kennis en de nodige contacten voor speciale vragen. Ook de digitale manier van werken maakt dat alles heel vlot en snel verloopt. Wij raden hen aan iedereen aan die een partner zoekt voor zijn boekhouding en fiscaliteit.
Uitstekende service !! Vooraf bepaalde vaste prijs en op elke vraag een snel antwoord, kortom communicatie is op en top. Een fijne samenwerking!
Zeer goede ervaring met Gefibo! De opstart van een nieuwe vennootschap loopt snel en goed. Bij vragen altijd correcte feedback. Fiscale verplichtingen gebeuren zonder zorgen. Wijzelf hebben onze boekhouding volledig digitaal waardoor de verwerking dagelijks gebeurd en je steeds accurate cijfers hebt!
Een zeer professioneel boekhoudkantoor met de klant op de eerste plaats. Expertise en meedenken op maat staan hier centraal.
Een goede boekhouder is goud waard! Een cliché, maar een die echt klopt. Toen wij overstapten naar Ge-Fibo voelden we meteen dat zij wisten waar ze mee bezig zijn. We worden juist ondersteund en krijgen altijd snel en correct advies. Ik zou dit boekhoudkantoor met sterk team zeker iedereen aanraden.
Ik heb als beginnende zelfstandige enkel goede woorden over Ge-Fibo. Een heel persoonlijke aanpak en een enorm vlotte communicatie. Wat zeker in het begin enorm handig is met de vloedgolf van nieuwe informatie die je te verwerken krijgt. Als je vragen hebt worden deze enorm snel en duidelijk beantwoord. Ook voor uw zaak wordt er altijd gezocht naar de beste en meest voordelige oplossing die het best aansluit bij uw toekomst visie. Kortom een super boekhoudkantoor waar ik tot nu toe al een enorm prettige samenwerking mee heb gehad, en dat zal de komende jaren zeker niet veranderen.
Superteam met topservice. Vlotte communicatie, klantvriendelijk. Een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid