facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor GDW Security

GDW Security

Info

GDW Security plaatst en onderhoudt beveiligingsinstallaties sinds 1980. Zowel bij mensen thuis als in kantoren, fabrieken en winkels. Meer dan 8500 klanten vertrouwen ons in België, Luxemburg en Noord-Frankrijk. Vragen? Aarzel niet om ons te contacteren.



"Bescherm uw eigendom, goederen en mensenmet inbraakdetectie, branddetectie, camerabewaking en toegangscontrole.GDW Security doet zowel installatie, onderhoud als na-service.Altijd topkwaliteit, want uw veiligheid gaat boven alles."
Adres: Haachtsesteenweg 56, 1831 Machelen, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: +32 (0)2 720 99 90
Stad: Machelen
Route: Haachtsesteenweg 56
Postcode: 1831



op zoek naar gerelateerd: GDW Security vacatures, GDW Security linkedin, GDW camera
Recensies
Na jarenlange ervaring in de sector bij een internationaal beveiligingsbedrijf waar men de feeling met de klant kwijt was, overgestapt naar dit familiebedrijf waar de klant nog steeds centraal staat. Hier wordt nog naar de klant geluisterd en samen met de expertise van de sales medewerker een voorstel uitgewerkt die volledig de noden coveren, zonder aandacht te verliezen aan het wettelijk aspect van het concept. Een gelukkige klant betekent eveneens een gelukkige medewerker en andersom. Een gelukkige medewerker verzet bergen voor een tevreden klant. En bij GDW zitten veel gelukkige medewerkers Met kennis van de sector via mijn vorige job kan ik bevestigen dat GDW niet de grootste is maar wel één van de betere bedrijven in Belgie. Daarom heb ik ook gekozen om hier te werken. Voor mij staat kwaliteit nog steeds hoog. Ik kan me ook alleen maar gelukkig voelen wanneer ik de klant écht daarwerkelijk kan helpen, zonder dat er constant naar eigen belang gekeken wordt. Ik ben opnieuw trots op mijn job, dankzij de uitstraling van het bedrijf.
Zeer ontevreden over de service. Net een huis gekocht waar dit alarm aanwezig is. Gevraagd om een contract af te sluiten, na 2 weken wachten niets gekregen. Opnieuw gevraagd om een contract af te sluiten maar door Corona en uitval van een collega konden ze helaas niet goed volgen. Uiteindelijk contract gekregen en getekend teruggestuurd. Alarm afgegaan waardoor er een interventie is moeten langskomen. Nadien krijg ik telefoon met de vraag waar contract is omdat dit niet bij hun afdeling was terecht gekomen. Ik had dit verstuurd naar een ander e-mailadres van hun waar ze het “uiteindelijk” toch terugvonden. Nu, ondertussen 500 euro kwijt omdat er allerlei zogezegde kosten bij komen. Schandalig!
Zeer onvriendelijke en slechte service geen enkele feeling voor klanten of potentiële klanten Een aantal jaren geleden kochten we een huis met een GDW alarm. We kunnen dit alarm echter niet gebruiken omdat het enkel over bewegingsdetectoren beschikt en wij 2 katten hebben die vrij rondlopen. Gisterenavond begon het alarm plots af te gaan zonder reden. De technische dienst wilde me niet helpen ook niet telefonisch omdat we gaan onderhoudscontract hebben. Uiteraard wenste ik te betalen voor hun service maar nee. Na een slapeloze nacht met een piepend alarm bel ik technische dienst tijdens de 'openingsuren'. Daar krijg ik te horen of een onderhoudscontract wens voor een alarm dat ik niet kan gebruiken of zoek het zelf maar uit want loskoppelen doen ze niet ook niet tegen betaling. Een bedrijf dat hun winst boven een beetje menselijkheid stelt it's a sad sad world .... Op zoek naar een nieuwe leverancier die wel klantgericht is !! Very unfriendly and poor service no feeling for customers or potential customers A few years ago we bought a house with a GDW alarm. However, we cannot use this alarm because it only has motion detectors and we have 2 cats that roam freely. Yesterday evening the alarm suddenly started going off for no reason. The technical service did not want to help me not even by phone because we have a maintenance contract. Of course I wanted to pay for their service but no. After a sleepless night with a beeping alarm, I call technical service during 'opening hours'. There I am told whether I want a maintenance contract for an alarm that I cannot use or to find out for myself because they will not disconnect it, not even for a fee. A company that puts their profit before a bit of humanity it's a sad sad world .... Looking for a new supplier that is customer-oriented!
Top service waarbij de klant op nummer 1 staat. Komen hun beloftes na en doen zelfs nog dat tikkeltje extra. Kortom een bedrijf om voor te kiezen. Super tevreden!
Daar wij nieuwe eigenaars zijn van een woning die reeds beveiligd was door GDW hadden wij dit reeds bekeken om af te koppelen. Een alarm hadden wij niet echt nodig. Via een medewerker aan de telefoon werd ons verteld dat dit moet gebeuren via de installatiekast zelf en moet er ook afgekoppeld worden aan de sirene buiten. Dit zou men perfect zelf kunnen. Daar de sirene vrij hoog geplaatst is hebben wij toch gevraagd om langs te komen. De afkoppeling zou 165 Euro kosten. Daar konden wij ons in vinden. De week daarop hadden wij een afspraak met een technieker voor de afkoppeling. Groot was mijn verbazing om deze man na een kwartier terug te zien buitenstappen zonder ook maar één ladder te zijn opgekropen. Niet slecht verdiend zou ik zeggen voor een kwartiertje werk wat ik uiteindelijk zonder gevaar met een ladder zelf zou gekund hebben. Voel mij toch een beetje misleid.
Ongeëvenaarde support, super-professioneel, vriendelijk Kijk naar de referenties en je zoekt niet verder. Ik ben al 28 jaar een zeer tevreden klant.
Al meer dan 20j héél tevreden over GDW-Security. Kwaliteit drijft altijd boven.
Jammer voor een paar negatieve reacties, die onterecht zijn. Super vriendelijke mensen! Service kan niet beter!
Volgend jaar 25 jaar klant bij GDW Security. 25 jaar met uitstekende service, grote tevredenheid, prima klant-vriendelijkheid, ... Zeer professionele firma, kwalitatieve producten, een regelrechte aanrader.
Het vervangen van een detector "alarm" 3 weken na vaststelling uitvoeren is voor mij een onvoldoende.Denk goed na vooraleer je beslist om met deze firma een contract te ondertekenen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid