facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor GCA Castus

GCA Castus
Adres: Chau. de Bruxelles 261, 6042 Charleroi, België
Telefoonnummer: 071 30 30 60
Staat: Région Wallonne
District: Hainaut
Stad: Charleroi
Route: Chaussée de Bruxelles
Huisnummer: 261
Postcode: 6042


Openingstijden

maandag: 08:00–18:30
dinsdag: 08:00–18:30
woensdag: 08:00–18:30
donderdag: 08:00–18:30
vrijdag: 08:00–16:30
zaterdag: 09:00–17:30
zondag: Gesloten

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Renault Charleroi - Lodelinsart Renault Charleroi - Lodelinsart 425 meter 2 weken dat ik hun lichaamsdienst heb gebeld, ik heb nooit antwoord gekregen!nIk raad...
Recensies
Auto gisteren ontvangennZeer vriendelijke en professionele ontvangst zowel tijdens aankoop als ontvangst. Advies en waardevolle hulp van de verkoper, professioneel, behulpzaam en vriendelijk. Bij het in ontvangst nemen en ophalen van mijn voertuig werd de nodige tijd genomen om, met veel geduld van deze medewerker, de diverse vragen over het besturen en gebruiken van het voertuig uit te leggen en te beantwoorden.
Auto vandaag 8 mei ontvangen. Ontvangen als VIP's.nWe werden eerst ontvangen door een collega die ons alle documenten, het onderhouds- en garantieprogramma uitlegde.nEen paar minuten later brengt een andere medewerker ons naar DE garage, waar onze auto, verborgen onder een afdak, op ons wacht. En daar openbaart het zich beetje bij beetje, sprankelend en voortreffelijk!nWij nemen de tijd om de verschillende functies aan ons uit te leggen. Nog een laatste fotootje als klanten, weer zeer tevreden, en we gaan op pad met onze nieuwe auto.nVanaf het begin zoeken en bestellen van een nieuw voertuig tot aan de ontvangst van onze auto zijn wij altijd zeer goed ontvangen. Heel leuk team!
Auto gekocht in 2022 en ik ben er super tevreden mee. nHet advies en de verkoop zijn zeer goed verlopen. Top en attent personeel.nIk ging terug in 2023 omdat mijn bandenlampje bleef branden, ook al had ik mijn banden opnieuw opgepompt. Een medewerker loste mijn probleem binnen 5 minuten op.nVertrouwde garage, zonder aarzeling.
Prima dealer, professioneel, vriendelijk, attent personeel.nSlechts één negatief punt naar onze mening, een zeker gebrek aan opvolging van klanten, ze beloven je op de hoogte te houden, terug te bellen enz...... heb je al nieuws gehoord???? ? niemand van ons, wij bellen, zij bellen niet terug, jammer!!!!!!!
Ik wil graag mijn grootste tevredenheid uiten na mijn recente bezoek aan de Toyota Castus-dealer]. Zodra ik aankwam, werd ik hartelijk ontvangen door een professioneel en attent team, dat mij onmiddellijk op mijn gemak stelde.nWat mij vooral beviel was de duidelijkheid en nauwkeurigheid van de uitleg over de werking van mijn nieuwe auto.nConcluderend kan ik de Toyota Castus-dealer van harte aanbevelen aan iedereen die niet alleen op zoek is naar kwaliteitsvoertuigen, maar ook naar uitzonderlijke klantenservice. Hun warme welkom en gedetailleerde uitleg maken het verschil en tonen hun toewijding aan klanttevredenheid.nHartelijk dank aan het hele team voor deze positieve ervaring!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid