facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor GC Het Huys

GC Het Huys

Info

Dé plek in de wijk!

Geschiedenis

Gemeenschapscentrum Candelaershuys? Een “huys” vol muziek en ander fraais. Van hieruit laten we wat licht door Ukkel schijnen om het hier voor iedereen (nog) aangenamer te maken.

Het Candelaershuys, één van de 22 Brusselse gemeenschapscentra (een initiatief van de Vlaamse Gemeenschapscommissie) doet dit door de organisatie van diverse activiteiten, sociaal, cultureel of artistiek van aard, die mede bruggen slaan tussen de verschillende gemeenschappen.

Activiteiten waarbij contact en ontmoeting centraal staan en die zich richten tot verschillende doelgroepen. Geen grote dingen, maar kleinschalige toffe activiteiten, op maat van Ukkel, die (conform aan ons logo) wat “licht geven in en doorheen Ukkel”.

Het Candelaershuys is een thuishaven voor verenigingen en fungeert als onthaal- en informatiepunt, waar u terecht kunt voor een heel brede waaier aan info (vrije tijd, cultureel aanbod, welzijn, onderwijs...) en ondersteuning.

In het Candelaershuys kunt u tevens van spraakmakende concerten en ander moois (theater, tentoonstellingen, cursussen…) proeven. Maar vooral willen we, in alles wat we doen, de Ukkelaars samenbrengen rond plezante en voor Ukkel waardevolle initiatieven, al of niet georganiseerd met onze lokale partners.

Noteer dat we onderdak verlenen en vooral graag samenwerken waar wenselijk en mogelijk, met het Lokaal Dienstencentrum Lotus.

We heten u van harte welkom.



"Een open huis, met veel licht, goede muziek, een gezellige bar waar je de krant kunt lezen, aperitieven met de buren, waar heel wat volk rondloopt, zowel Nederlands-, Frans- als anderstaligen, jong en oud, kortom een plek in de wijk die gekend en bekend, en van de inwoners is!"
Adres: Egide van Ophemstraat 46 Ukkel., 1180 Ukkel, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: 023434658
Stad: Ukkel
Route: Egide van Ophemstraat 46 Ukkel.
Postcode: 1180


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: het huys ukkel, lijst gemeenschapscentra brussel, egide van ophemstraat 46 - 1180 ukkel, n22, ldc lotus, gc 22, gemeenschapscentra brussel, gc pianofabriek
Recensies
Het fantastisch openingsevent met een memorabel optreden van André Brasseur gaf aan dat hier nog interessante dingen gaan gebeuren. Het eerste optreden in de nieuwe zaal Elvis was alvast een geslaagde test van de akoestiek en infrastructuur. Uitkijken naar wat hier gaat gebeuren. Makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en ook een handige parking dichtbij.
Gemeenschapscentrum met leuke concertzaal met assorti bier en fijn personeel.
Leuke plek in Ukkel waar je verschillende talen rond de bar hoort. Een gezellige ronde bar in het midden van de grote foyer kunsttentoonstellingen enkel open tijdens activiteiten, een prima kleine concertzaal feestjes van o.a. Zwangere Guy en Brihang en buiten een kleine patio om frisse lucht te happen. Veel openbaar vervoer en voldoende parking in de directe buurt. Check hun agenda!
Dit is een mooi en verzorgd Gemeenschapscentrum met verschillende zalen. Het gebouw is volledig toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Er is geen eigen parkeerplaats. Vriendelijk onthaal.
Het is het Vlaams cultuurhuis. Zeer polyvalent voor allerlei activiteiten. Aangenaam kader een beetje kaal. Makkelijk te bereiken hetzij met tram 51 tot calevoet. Of bus d3 lijn 154 of 153. I. Ukkel.
Fijne optredens, warm onthaal
Heel leuk optreden. Vlotte organisatie
Heel mooi,nieuw, alles is aanwezig.
Leuke kleine zaal met goede akoestiek.
Praktisch netjes gezelligr Draaischijf
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid