facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor GC Brecht

GC Brecht

Info

GC BRECHT

Geschiedenis

Gemeenschapscentrum Jan vander Noot maakt elk theaterseizoen (sept-juni) een aantrekkelijk programma. In onze intieme theaterzaal ontvangen we oud en nieuw muzikaal, grappig, theatraal, beelderig of filmisch talent.

Adres: Mudaeusstraat 9, 2960 Brecht (België)
Telefoonnummer: +32 3 660 28 32
Stad: Brecht
Route: Mudaeusstraat 9
Postcode: 2960



op zoek naar gerelateerd: Verenigingen Brecht, Toneel in Brecht, Ticketgang Brecht, Zonnedauw Brecht, Verenigingen Sint Job, Toneelkring De Zonnedauw, GC Jan van der Noot
Recensies
Mooie propere zaal. Cafetaria aanwezig. Goede accoustiek. Voldoende parking. Ben hier op uitnodiging naar een voordracht over "agressie in het verkeer" geweest. Zeer interessant.
Tentoonstelling bezocht van Willy Steurs Zeer mooie houten voorwerpen oa kleding en gebruiksvoorwerpen.super opgesteld en duidelijk veel interesse voor.proficiat
Krappe plekken en de volgende ochtend was het wel erg vol op de parkeerplaats. Maar erg fijn dat hier een rustige camperplaats beschikbaar is.
Kleine zaal, maar met optredens van de betere artiesten. Ieder jaar komen we hier meer en meer voor het betere werk van onder meer stand-up-comedy. De bar daarentegen kan wel een upgrade gebruiken. Vriendelijk personeel!
Heb met dit Gemeenschapscentrum kennis gemaakt toen ik als nieuwe inwoner van de gemeente werd uitgenodigd op een receptie , busrondrit door de gemeente en zelfs op een lunch ter kennismaking met de gemeente en andere nieuwe inwoners. Dit was een schitterend initiatief wat niet vele gemeentes zullen nadoen. Het centrum met zijn polyvalente zalen ligt boven de hoofdbibliotheek van Brecht en leent zich tot allerlei activiteiten als vergaderingen , optredens en samenkomsten allerhand. Het zicht op het gemeentepark en het gemeentehuis zijn echt prachtig. Knappe zalen , moderne inrichting ,veel groen en veel parking. Vriendelijk en hulpvaardig personeel ook. Echt knap !!
Daar komen we al jaren super plaats
Zeer leuke plaats en zeer goed gelegen. Wel jammer dat het zo moeilijk blijft om van de bibliotheek met een rolstoel naar het GC te geraken en omgekeerd.
Mooie plaats. Ook camperplaats
Goede overnachtings plek s,morgens veel verkeer.
Hier vind onze tweejaarlijkse fotosalon plaats. Tof en behulpzaam gemeentepersoneel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid